Na pravljični decembrski ponedeljek, natančneje 11. decembra, se je v Narodnem domu v Celju odvil spektakularen koncert, kot ga še ni bilo.  Pevka Alya se je z varovanci šole Pop Music Center in s plesno šolo Sebastian iz Maribora organizirala dogodek, ki si ga bodo zapomnili tako nastopajoči, kot tisti, ki so si imeli priložnost si ogledati dogodek.

»Res je bil zelo poseben občutek, da so moji učenci lahko nastopili pred polno dvorano! Vsi smo uživali in pohvale so deževale. Otroci so peli  pesmi legendarne skupine Abba, plesali so ter se ob tem zelo zabavali,« je navdušena simpatična Alya, ki že kipi od načrtov za prihodnost.
»Zdi se mi zelo lepo, da se združujemo skozi umetnost, tako lahko koncerti dosežejo čisto drugo razsežnost, saj otroci dobijo dodatne izkušnje, pa še zabava je večja,« je zadovoljna.
Dogodek, ki je seveda razveselil tudi gledalce, so ponovili še enkrat, in sicer v mariborskem Mariboxu, kjer so bili gostje Sebastianovi plesni produkciji, koncert pa si je ogledala tudi družina Potrebuješ!

Tudi sicer je Alyina glasbena šola Pop Music Center več kot le glasbena šola, je prostor, kjer otroci nastopajo, na obisk sprejemajo zanimive glasbene goste, se družijo… »Tako, da se v teh februarskih dneh že pripravljamo na pomladno produkcijo, počasi pa tudi poletno, kjer se nam bodo pridružili še otroci iz naših delavnic, kot so klavir, otroške urice,« razlaga Alya s posebnim žarom v očeh, saj res uživa v delu z najmlajšimi in perspektivnimi glasbenimi talenti;  »moji učenci so včasih tudi gostje na mojih koncertih, kdaj pa kdaj pa tudi z mano obiščejo televizijo in radio, kar je za njih vedno zelo zanimiva izkušnja

 

www.dallas.si
shop.dallas.si