Alya Elouissi je svojo novo avtorsko pesem »Valovim« prvič uspešno predstavila javnosti na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca. Vsestransko nadarjena pevka, igralka, plesalka, tekstopiska, ki že več let deluje in ustvarja na relaciji med Ljubljano, Londonom in Moskvo, je avtorica tako besedila kot glasbe, njena nova pesem pa je zopet nastala v sodelovanju z Neisho, ki je tokrat avtorica aranžmaja.

Svet pesmi Valovim, poln ritmov, morja in osvoboditve nas bo na radijskih frekvencah zagotovo spremljal še mnogo poletij. Pesem je Alyi zelo osebna, saj je povezana z boleče končanim razmerjem in hudim vrtincem nenehnih življenjskih in kariernih sprememb v zadnjem letu, ko se je Alya morala še bolj naučiti plavati s tokom življenja in mu zaupati, da je lahko preživela. “Valovanje z življenjem me je rešilo in mi prineslo ponovno srečo in osvoboditev, o čemer govori tudi pesem.” Alya Elouissi želi z novim singlom poleg uživanja v glasbi ljudem predati tudi inspiracijo in motivacijo, da valovijo s tokom življenja, saj bodo tako lahko še bolj dosegli lastno srečo in svobodo.

Pesem sem napisala med sedenjem na boji v morju tik pred odhodom z dopusta lansko poletje. Bila sem polna raznoraznih čustev, razmišljanja o življenju, odklopa in napolnjenih morskih baterij ter popolnoma prisotna v trenutku. Kar naenkrat mi je v glavo priletela inspiracija za glasbo in besedilo refrena. Hitro sem odplavala na breg, si obrisala roke z brisačo in na telefon posnela svojo idejo (smeh). Od tam naprej pa sem pesem postopoma razvijala in močno čutila, kako točno ponazarja moje trenutno stanje in kako mi je s tem pomembna za dviganje v življenju naprej. Srčno upam in si želim, da bo pesem inspirirala čimveč poslušalcev in jim prinesla veliko glasbenih užitkov.”

www.dallas.si
shop.dallas.si