Športnik leta, zmagoslavni talent, spektakularni koncert…zadnji dnevi leta v znamenju konfetov in bleščic! Naj se sveti!

  Inštitut za razvoj družbene odgovornosti  je 15-tim izjemnim organizacijam in posameznikom podelil nagrade in priznanja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj HORUS 2023.

Na velika platna je prišel težko pričakovani slovenski mladinski celovečerec Kaj pa Ester?

Strelska zveza Slovenije je podelila priznanja za dosežke leta 2023.

Strastna zgodba enega največjih hollywoodskih rivalstev v novi vrhunski predstavi je doživela premiero.

Dobili smo Športnico in športnika leta 2023 in zmagovalca šova Slovenija ima talent. 

Ne moremo pa niti mimo velikega razprodanega koncerta v Stožicah, na katerem je blestela Nina Pušlar.

Se vidimo v zadnji končnici leta, naj dirka ne bo predivja, ustavite se in uživajte v trenutku – to je tisto, kar šteje!


Oranžna osebnost tedna je plezalka Janja Garnbret, Športnica leta 2023.

 

Športna plezalka in kolesar Tadej Pogačar sta prepričljiva zmagovalca izbora športnik leta, ki ga že od leta 1968 organizira Društvo športnih novinarjev Slovenije. Garnbretova je bila za najboljšo športnico razglašena že četrtič.
S plezanjem prvič srečala na začetku osnovne šole. Prvi osvojeni vrhovi so bili vrhovi dreves, omar in ostalih kosov pohištva v domači hiši v Šmartnem pri Slovenj Gradcu. Spontanemu začetku osvajanja višav je sledil vpis v plezalni tečaj, kjer se je spoznala s pravo steno in oprimki.Do konca osnovne šole je Janja priplezala v vrste slovenske mladinske reprezentance, svojo prvo sezono v reprezentančnih barvah pa je kronala z naslovoma evropske mladinske prvakinje v težavnostnem in balvanskem plezanju. Leta 2019 je postala tudi prejemnica Bloudkove nagrade za vrhunski mednarodni dosežek, na svetovnem prvenstvu v Tokiu pa postala svetovna prvakinja.

 

IZPOSTAVLJENO: Zmagovalec šova Slovenija ima talent je Domen Kljun
10 najboljših te sezone šova Slovenija ima talent se je potegovalo za laskavi naziv zmagovalca in bogato denarno nagrado v višini 50.000 evrov. Z največ glasovi je zmagovalec devete sezone Slovenija ima talent postal Domen Kljun!
Večer nam je polepšal z zimzeleno Vrača se pomlad Ota Pestnerja. Domen, ki prihaja s Pustega Hriba pri Ortneku, je nastopil predzadnji. Občinstvo je takoj prepoznalo zmagovalca, ga spodbujalo ves čas nastopa in na koncu nagradilo z iskrenim aplavzom.

 

Slavnostna podelitev nagrad Horus 2023
Podeljena priznanja strelkam in strelcem 2023

Premiera Kaj pa Ester?

Kaj se je zgodilo z Bette Davis in Joan Crawford?

 

www.mediaspeed.net

Vse face na enem mestu.