Transformacija Analize umA – ‘Leptir’

V globinah glasbene tapiserije je pesem z naslovom ‘Leptir’ posebnega, zelo osebnega pomena. S svojimi občutljivimi notami in evokativnim besedilom nova pesem skupine Analiza umA simbolizira večni cikel transformacije, ki premosti kraljestva koncev in začetkov.

Kot metulj, ki izstopi iz svojega kokona, pesem odmeva metamorfozo življenja in nas opominja, da duše naših najdražjih ostajajo vedno prisotne, njihovo bistvo pa za vedno vtisnjeno v naša srca.

Pesem nam želi pokazati lahkotnost bivanja, veselje in brezbrižnost v vsakdanjem zemeljskem življenju.
Ko se refren ‘Leptir’ nežno ponavlja, se spremeni v mantro, ki nas opominja, da sprememba ni sila uničenja, ampak pot prenove.

Eterična melodija pesmi nas ovije kot kokon in nam nudi tolažbo v trenutkih žalosti, hkrati pa nam daje moč, da iz čustvene umaknjenosti izstopimo z na novo najdeno močjo in sprejetostjo.

 

 

Glasba in besedilo: Marko Pavić
Aranžma: Analiza umA
Produkcija: Saša Amić Slash
Mastering: DynAmic-Studio Saša Amić Slash

 

 

Clone Age izdali nov, energičen singel – ‘Mijenjam se’

Clone Age iz Čakovca objavljajo novi energični singel “Mijenjam se”, hkrati je to tudi drugi singel s prihajajočega albuma, ki bo konec leta 2023 izšel pri založbi Dallas Records.

Predstavljajo tudi videospot za pesem “Mijenjam se”, ki so ga tokrat ustvarili v lastni produkciji.

 

 

Produkcija: Leonard Klaić, Mark Mrakovčić in Clone Age
Miks: Leonard Klaić
Mastering: Mark Mrakovčić
Glasba, besedilo in aranžma: Clone Age
Posneto v studiu Dostava zvuka

 

 

‘Vajbaj’ ob novem singlu Brain Holidays

Brain Holidays so našli zdravilo, ki vam odžene skrbi iz glave in nariše nasmeh na obraz! Imenuje se “Vajbaj sa mnom” in na to pesem nihče ni imun.

‘Vajbaj sa mnom’ je prvi singel po odmevnem albumu “Jamaican Connection”, posnetem na sončni Jamajki, v svetovno znanem studiu Tuff Gong. Priljubljena reggae zasedba nam prinaša pesem, ki že na prvi pogled osvoji z dobrimi vibracijami, pozitivo in prepoznavnim grooveom.

Pesem je bila posneta v studiu RSL v Novem mestu, na delavnici Akademije MPA, ki so jo Holidaysi izkoristili za zaključek pesmi.

 

 

 

The Siids predstavljajo ‘Love Worth Saving’

Po ‘Tide’, prvi skladbi, ki napoveduje njihov novi album, THE SIIDS predstavljajo nov singel in videospot ‘Love Worth Saving’. Skladba, znana po inovativni uporabi sintetizatorjev in elektronskih ritmov, za reški duo ni izjema.

Videospot, posnet v ornitološkem rezervatu ob izlivu reke Mirne in na območju istrske puščave, ujame surovo energijo in lepoto njihove glasbe ter zahvaljujoč ustvarjalnosti režiserke Kristine Barišić daje osupljivo vizualno identiteto novi pesmi dua THE SIIDS.

Narava, v kateri je videospot posnet, navidezno predstavlja lokacije nespremenljive pokrajine, vendar skrivajo specifično moč transformacije in iz ure v uro obnavljajo svojo pojavnost, kar je jedro pesmi ‘Love Worth Saving’.

Besedilo sta napisala Stanislav Grdaković in Marko Rogić (Belo na belem), soavtorja prejšnjega singla ‘Plima’, duo Terlević/Grdaković pa z drugo skladbo nadaljuje ustvarjanje odlične, žanrsko in avtorsko prepoznavne glasbe. Za produkcijo in miks je zaslužen Darko Terlević, za mastering pa vsestranski strokovnjak Matej Zec (Let 3).

 

 

www.dallas.si
shop.dallas.si