Na letošnji Dori, hrvcaškem tekmovanju za pesem Evrovizije,  je Vinko zablestel z izvedbo pesmi ‘Lying Eyes‘ in osvojil drugo mesto ter srca žirije in občinstva. Vendar pa se njegova glasbena avantura šele začenja, saj je po uspešnici ‘Lying Eyes’ Vinko izdal svoj najnovejši singel ‘Thought’. Ta skladba za Vinka ni le glasbeni preboj, ampak tudi osebna popotnica, ki je razkrila njegovo umetniško pristnost.

‘Thought’ ni le pesem, ampak Vinkovo ​​odkrito priznanje lastnih napak in notranjih bojev. Vinko razkrije, da mu je pisanje te pesmi pomagalo najti smer, v katero želi iti. “Besedilno sem šel v smeri osebnega prepoznavanja napak v določenih trenutkih, kajti če ni spoznanja, te napake postanejo zelo težki okovi. Ne glede na to, kako močna je ljubezen,” pojasnjuje Vinko.

Glasbo in besedilo pesmi podpisuje Vinko, skupaj z njim pa so pri aranžmaju sodelovali Petra Šošić, Mile Nikše, Silvije Nuić in Srđan Sekulović Skansi. Videospot za pesem je posnel in režiral Mare Milin.

Z novim singlom ‘Thought’ Vinko nadaljuje osvajanje src občinstva, hkrati pa razkriva nove plasti svoje umetnine in pristnosti. Ta pesem ni le dokaz Vinkovega avtorskega talenta in vokalne interpretacije, pesem prodira v globlje plasti osebnosti in omogoča občinstvu, da Vinka spozna na nekaterih drugih ravneh, ki so bile do sedaj vse prej kot odprte za javnost.

 

 

www.dallas.si
shop.dallas.si