četrtek, 9. maja, v Mariboxu v Mariboru pripravljamo že 3. Večerovo Energetsko konferenco Zelena transformacija, ki bo letos pametna, odgovorna in digitalna. 😊

 

Kajti, prihodnost bo zelena. Bo trajnostna in energetsko učinkovita. In bo tudi digitalna. Do nje bodo pripeljale pametne in preudarne ter odgovorne odločitve. Kako jih sprejemati, kako naslavljati izzive, s katerimi se kot družba soočamo na poti do podnebne nevtralnosti? Zeleni prehod bo pomembno prispeval k preoblikovanju Evrope in tudi Slovenije v pravično in uspešno družbo s sodobnim in konkurenčnim gospodarstvom. To pomembno vpliva na vse pore življenj posameznikov in širše družbe. Prehod do podnebne nevtralnosti pa prinaša tudi velike priložnosti, potencial za gospodarsko rast, za nove poslovne modele in osvajanje novih trgov, pa tudi za nova delovna mesta in tehnološki razvoj.

UDELEŽBA NA KONFERENCI JE BREZPLAČNA!

 A se še spomnite, kako odlična je bila konferenca lani? 😉 Oglejte si utrinke 👇

Konferenca Zelena transformacija bo v četrtek, 9. maja 2024, s pričetkom ob 9.00 v Mariboxu. Konference se lahko udeležite brezplačno (do zapolnitve prostih mest), potrebna je zgolj prijava.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri soustvarjanju zelene prihodnosti!