»Kot da vse predvideno je, in pol te zadane lajf na polno.” Vam tole zveni znano?

Tudi Simon Vadnjal živi »Lajf na polno« – dan ima zanj preprosto premalo ur – je glasbenik samouk in odličen pevec, prepoznaven tv voditelj in novinar, očka, partner in za nameček še strastni rekreativni športnik.  Spomladi je po nekaj letih ustvarjalnega procesa napočil Simonov dan za sanje, saj je izšel njegov prvi album – ki je obenem inovativen izdelek – na črnem frizbiju, ki spominja na gramofonsko ploščo, je vtisnjena QR koda, ki vodi do glasbenih pretočnih platform, kjer lahko poslušamo Simonov prvenec, tam pa najdemo devet avtorskih pesmi.

Simon sicer pri ustvarjanju glasbe že več let uspešno sodeluje z avtorjem in producentom Kevinom Koradinom (obalni glasbenik je nekdanji vodja in avtor pri skupini Tide, že vrsto let pa piše tudi za druge izvajalce ter obenem ustvarja kot kantavtor); ter z glasbenim producentom Cliffordom Goilom, in tudi skladba »Lajf na polno« je tako nastajala med Ljubljano, Portorožem in pa Nizozemsko.

 

 

Material za videospot je nastal že maja na predstavitvi albuma v živo, kjer so se zbrali Simonovi glasbeni prijatelji, stanovski kolegi in sledilci.

Le mesec dni kasneje je Simon nastopil v portoroškem Avditoriju, kjer je predstavil prvo sodelovanje s primorskim glasbenikom in tekstopiscem Dragom Mislejem – Mefom, glasbo pa je zanj napisal Kevin Koradin.

 

www.dallas.si
shop.dallas.si