1. Mednarodni festival MLADI LEVI
  2. – 26. avgust 2023
    Stara mestna elektrarna – Elektro Ljubljana & druge lokacije v Ljubljani

  1. Mladi levi bodo zrasli na presečiščih fascinacije nad naravo in sodelovanja z lokalno skupnostjo, trajanja in lahkotnosti, petja in nemoči, fikcije in resničnosti. Predstave bodo naslavljale sredozemske tradicije žalovanja, zmožnosti gibalno oviranih teles v naravi, trenutke smrti, pompoznost pop koncertov in velikih umetniških zbirk.

Veseli smo, da bodo premierno uprizoritev na letošnjih Mladih levih doživeli projekti
štirih umetnic – Tery ŽeželjValentine MeddaChiare Bersani in Francesce Grilli, ki se tematsko raztezajo od družbenih tem izoliranosti do zamišljanja holobiontov.

Na letošnjem festivalu bomo gostili tudi Lucy McCormickWalida RaadaPetro TejnorovóAlexa Baczynskega JenkinsaFilipa MramorjaRobertino Šebjanič in Ido HiršenfelderAnta HamptonaJanisa Balodisa in Nahuela Cana ter mnoge druge …

Pripravljamo še sklepni dogodek mreže ACT – Art, Climate, Transition, Debatne kafane, delavnice, druženja in otvoritveno zabavo!

K sodelovanju na 26. festivalu MLADI LEVI toplo vabimo prostovoljke in prostovoljce.
Vabilo prilagamo spodaj.

Zabeležite si festivalske datume in se nam pridružite!

Več informacij kmalu na www.bunker.si.

 

Vabilo prostovoljcem na
26. FESTIVAL MLADI LEVI 2023

 

Festival Mladi levi ne more biti popoln brez prostovoljk_cev. Vsako leto nam pomagate pri organizaciji in izvedbi festivala, ki v Ljubljano pripelje aktualne mednarodne in domače gledališke, plesne ter večmedijske umetnice in umetnike. Letos ponovno računamo na vašo pomoč.

Letošnji Mladi levi se bodo odvili med 18. in 26. avgustom – devet dni vznemirljivih predstav, delavnic, mednarodnih srečanj, pogovorov in druženj.

Pomoč prostovoljk_cev bomo potrebovali pri zagotavljanju gladkega poteka predstav, performansov, pogovorov in drugih dogodkov, pri pomoči domačim in tujim umetnicam_kom in še mnogo drugega. Kot vedno pa si bomo vsi skupaj z umetnicami_ki odpočili in nabrali novih moči na tradicionalnem festivalskem pikniku prav sredi festivala.

Izkušnje niso potrebne in starost ni omejitev, edini pogoj je dobra volja!

Če bi se želeli pridružiti ekipi prostovoljcev nam, prosimo, pišite
do 8. avgusta 2023 na: klara.drnovsek.solina@bunker.si.

Veseli vas bomo 😊

Ekipa Mladih levov