To leto končujem s konstruktivnimi pogovori s podjetnicami in podjetniki, s katerimi si delimo strast do ustvarjanja življenja in posla po svoji meri.

Z iskrenimi in globokimi pogovori skušamo približati realno sliko, kaj  vse se dejansko dogaja v ozadju in tudi znotraj nas, ko sledimo svojemu poslanstvu in kljub oviram trmasto vztrajamo na svoji poti.

Prejšnji teden sem bila jaz gostja  na podacstu mojega kolega, tokrat sem obrnila vlogo 🙂

S podjetnico Urško Trampuš, ustanoviteljico modne blagovne znamke URSHY, sva se iskreno pogovarjali o tistih globokih strahovih, ko prideš do prodajnega uspeha, potem  pa sam sebe začneš bremzat, dvomit itd.

Še pred tem se ustaviva na najbolj pogostih strahovih vsakega start-upa: kaj če mi ne uspe, kaj če nisem dovolj dober/dobra, kaj bodo drugi rekli, pa kdo bo to plačal, kaj ti je tega treba – bodi raje pridna punčka ….

Govorili sva seveda kako se s temi “gremlini” soočava sami, zato da se vedno znova vrneva nazaj v svojo žensko energijo in moč ter sproti delile zanimive detajle o najini poti v podjetništvo.

Čaka vas zelo bogat pogovor, poln smeha 🙂

Upam, da se nalezete te pozitivne energije tudi sami in vas bo spremljala zadnje dni tega leta + v leto 2024.

Vsako sredo lahko na mojih profilih, spremljate rubriko ŽENSKA V POSLU

To so debate brez cenzure, na temo ženskega podjetništva ali konstruktivni “čvek”, ki razkriva ozadje👉kaj se v resnici dogaja v življenju ženske, ki hkrati gradi posel, skrbi / si ustvarja družino, se vedno bolj zaljublja sama vase in s svojim poslanstvom spreminja svet.

Enkrat se oglasim sama, spet drugič v mojo družbo povabim kakšnega gosta.

V kolikor bi želeli sodelovati pišite na mojca@mojcakorelc.com, pripišite konkretno tematiko, ki bi jo želeli odpreti na teh srečanjih in se vam javim  s kakšnim predlogom termina v letu 2024.

Vse lepo in se gledamo ali pa poslušamo.

 

Mojca