TINA GABER – BODOČA NOTRANJA MINISTRICA ALI NEVESTA – TO JE ZDAJ VPRAŠANJE

  1. Zlata lisicaje minila po pričakovanjih Mikaele Shiffrinin v upanju na selitev nazaj v Maribor.

Vas zanima kako je bodoči abrahamovec Sebastijan Cavazza obudil Shakespearjeve zlikovce?

Težko pričakovana premiera: 32 let po babici gre na jug tudi dedek, ki ga je posnel Vinci Vogue Anžlovar.

Kaj je kot majhna deklica sanjala Inženirka leta 2022?

Oranžnih top 5 je rubrika, ki vam  tedensko predstavlja 5 dogodkov preteklega tedna, ki so poželi največje zanimanje javnosti in  medijev.

Oranžna osebnost tedna pa je tokrat lepa bivša Miss Hawaiian Tropic TINA GABER, ki je v minulem tednu dvignila nemalo prahu. Mi pa se sprašujemo, katera izmed vlog, v katerih smo jo do sedaj že ujeli v objektiv, ji bo dana ob premieru?

 

ubiljeni 60. Zlati lisci naproti
59. Zlata lisica je minila v znamenju rekordov. Ameriška smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin je izenačila rekord Lindsey Vonn s 82 zmagami v svetovnem pokalu in postavila veleslalomski rekord Zlate lisice s tremi zmagami. Valerie Grenier je prvič v zgodovini Zlate lisice Kanadi privozila zmago v veleslalomu. Lara Gut-Behrami pa je prva Švicarka, ki je stala na stopničkah v Kranjski Gori, Ana Bucik je z osmim mestom dosegla najboljšo veleslalomsko uvrstitev kariere.
Zapletov s toplim vremenom in težkih pogojev vajeni organizatorji tudi na gorenjskem z velikimi vremensko pogojenimi izzivi. Pa vendar se izkušeni in vseh razmer vajeni Mariborčani niso dali. Združeni z Gorenjci in v sodelovanju z naravo so prvič v zgodovini tekmovanja s sneg vozili tudi s helikopterji in tako  ponovno dokazali, da lahko premikajo meje nemogočega. Številni znani Slovenci so si v Podkorenu, kjer so Zlato lisico gostili že 4 leto zapored, ogledali najboljše smučarke sveta. Vsi pa močno stiskamo pesti, da nam bo leta 2024 narava tudi v Mariboru postregla s kopico snega in tako omogočila izvedbo jubilejne 60. Zlate lisice pod Pohorjem!
Oranžna osebnost tedna:
TINA GABER ima že izbrano poročno obleko
Že ves teden nas nekdanja Miss Hawaiian Tropic, tudi lobistka in predvsem inluencerka Tina Gaber  z molkom pušča v nemilosti in nevednosti. Novinarji so jo skupaj s Robertom Golobom fotografirali na eminentnem  božičnem koncertu v Vatikanu. Tina, ki se je v javnosti zadnja leta predstavljala kot lobistka pa je bila čez noč izbrisana iz registra lobistov RS. Ob tako vroči aferi smo tudi mi pobrskali po našem arhivu in odkrili, da je Tina popolnoma pripravljena na izzive, ki so pred njo – od bodoče neveste do notranje ministrice – zagotovo pa bo zadovoljila vse kaprice našega premiera. Pred leti pa smo z njo posneli celo video…

 

Medijska agencija MEDIASPEED, kjer najdete vse face na enem mestu. Sveže fotografije aktualnih družabnih, kulturnih, političnih, gospodarskih, športnih dogodkov…