Dušice moje prebujajoče…Ognjeni pozdrav

z ognjem v vsaki celici najinega telesa, KI PRIŽIGA NEIZMERNO VESELJE, vas vabiva na prav posebno duhovno doživetje RITUAL HOJE PO ŽERJAVICI , kjer NEMOGOČE POSTANE MOGOČE. Naš um nas želi prepričati, da je nemogoče hoditi po žerjavici, saj se opečeš, ker je vroča. Logično, kajne? In naš um nas velikokrat v življenju prepriča, da je nekaj, kar si želimo nemogoče za nas in nam ustvari cel kup strahov. Če nas je nečesa strah, potem verjamemo, da to za nas ni mogoče. In tako ostaja nemogoče. Tudi logično, kajne?

No, življenje z logiko nima kaj dosti veze in čudeži, tako mali in veliki, se začnejo dogajati, ko se iz uma premaknemo v srce…z drugimi besedami iz ega, v enost .

Ritual Hoje Po Žerjavici  je obred, ki transformira naše strahove in nas opolnomoči za spremembe, ki si jih v življenju želimo. Transformira naše vzorce zaradi katerih se držimo na mestu in v nas prebudi naš notranji ogenj, našo strast do življenja. Po ritualu smo drugačni, bolj povezani s sabo ter močnejši in svobodnejši na svoji srčni poti. Nedvomno gre za izkušnjo, ki jo je vredno doživeti. Če imate partnerja, zelo toplo priporočava, da prideta skupaj in dovolita ognju, da vaju še bolj poveže in prebudi vajino strast.

Ritual se bo odvijal na izjemni točki moči KMETIJE KLUN, ki je z vso svojo vibracijo sprejela gostovanje našega zdravljenja. Ni naključij, da je totemski vodnik lastnika kmetije KROKAR, ki medtem ko so priprave za ritual v teku, lahkotno in radovedno skače po bližnjem gozdičku in preletava točko moči. Krokar v spiritualnem simbolizira spremembo zavesti in prav to je bistvo kakršnegakoli dela na sebi. Smisel življenja je, da prebujamo svojo zavest…da smo vedno bolj prisotni v zavedanju tega, kar je in kar smo. Ritual Hoje Po Žerjavici je veličasten obred, ki nas podpre na naši poti prebujanja in sprememb. Je ritual, ki zdravi celostno in za vedno spremeni našo zavest.

Še dodatno pa bo tokratni ritual poseben zaradi prisotnosti enega večjih mojstrov ognja pri nas  Franjo Trojnarja, ki je v svoji karieri odvodil preko 400 ritualov, kjer se je čez žerjavico sprehodilo preko 14.000 prebujajočih dušic.

 15.5.2022 od 13h naprej do teme…

 Mala brda pri Postojni

 80 eur/osebo

 s seboj prinesi kaj za pomalicati in popiti, podlogo za na tla, dekico

 zaključimo s toplo zelenjavno juhico in podelitvijo diplom

Vsa vprašanja in PRIJAVE dobrodošle pri nama

Naj vas dan podpre

Ognjeni par

Nina&Dejan