Hočeš več denarja, pa ne veš kako lahko s svojim delom zaslužiš več?

Tole ti sporoča tvoje duhovno vodstvo…

»Ves čas se zavedaj, da si pomemben delček cele slike. In če ti ne prispevaš tega, kdo si, kaj znaš, v čem si dober, tudi skupnost okoli tebe ne more prosperirati in posledično tudi ti ne.

Denarni tokovi se vedno vračajo tja, kjer je izvor energije izraza. To pomeni, da gre denar tja, kjer se izražaš.

Denar gre tja, kjer polno živiš sebe in kamor usmerjaš svojo energijo.

Zato je zelo pomembno, da se zavedanje o delu spremeni. Ne delaš zato, da zaslužiš denar. Delaš zato, da s svojimi darovi prispevaš v skupno polje.

In ker to storiš, si poplačan z denarjem, ki ti omogoča, da ne samo poskrbiš za svoje osnovne potrebe, ampak da ta denar vlagaš naprej v svojo ekspanzijo in v kreacije, ki jih tvoja duša skozi tebe želi naprej ustvariti in nato z njimi prispevati v skupno polje.

Ko boš spremenil percepcijo denarja in boš dojel, da denar ni potreben za tvoje preživetje, temveč je denar preprosto pretok energije in boš sebe pretočno izražal v svoje skupno polje, se bo tvoje življenje transformiralo. Prestavil se boš iz pomanjkanja v svobodo. Obilje te bo našlo.«

In zdaj premisli: Kakšne darove nosiš? Kaj tvoja duša prinaša na ta planet in kako lahko te svoje sposobnosti deliš s svetom, ki te obdaja?

Z ljubeznijo!