Kaj imata skupnega Gregor Ravnik in Tony Cetinski?

Po zmagi na MMS s skladbo Torek, ki se je močno zasidrala v medijski svet, pošilja Gregor Ravnik v medije novo pesem Ti si znala, ki jo je pred več kot desetletjem izdal popularni hrvaški pevec Tony Cetinski.

 

Nežna ljubezenska pesem Ti si znala napoveduje Gregorjev prvenec Med nama, ki bo izšel 2.2.2024.

»Z avtorjem Mirom Buljanom smo pesem preoblekli in ji dali novo življenje«, je povedal Gregor, ki komaj čaka, da bo pesem Ti si znala prvič zapel v živo ravno na medijski promociji svojega albuma, 2.2.ob 18h v Sputniku v Ljubljani, ki bo hkrati nova izkušnja med glasbenim in Qvrse digitalnim svetom.

 

»V veliko čast mi je, da sem lahko na svoj način interpretiral tako lepo pesem in ji dal novo svežino. Upam, da jo bodo tudi poslušalci začutili v takšni meri, kot sem jo jaz. Veselim se tudi izida svojega prvega albuma, ki bo zaokrožil moje dosedanje ustvarjanje z novimi melodijami, med njimi tudi pesem Ti si znala«, je zaupal Gregor, ki prav tako kot Tony Cetinski vstopa v novo ero podprto s Qvrse tehnologijo, ki bo obrnila glasbeni svet na glavo. Gregor bo namreč 20 oboževalcem omogočil, da bodo del medijske smetane na promociji njegovega novega albuma, 2.2. v Sputniku, kjer bodo lahko iz prve vrste poslušali njegov koncert, se ob pogostitvi družili z zvezdniki, prejeli za darilo Gregorjev album Med nama, nazdravili z njim in odšli domov s selfijem popolnega VIP doživetja, ki je ponavadi zaprt za oči javnosti. Vstop na VIP glasbeno dogodivščino bo omogočen le prvim 20 oboževalcem s klikom na: https://dapp.qvrse.io/brand/16/collection/55

 

»Qvrse je je stičišče med realnim in virtualnim svetom, kjer domišljija nima meja«, je zaupala Gregorjeva in Qvrsova piarovka Kaly Kolonič, znana po sodelovanju z največjimi zvezdami Balkana v zadnjih dveh desetletjih, ki je izdala še, da bo Gregor preko platforme Qvrse omogočil oboževalcem tudi ekskluzivno predposlušanje albuma in številne unikatne in interaktivne vsebine.

 

Sva v ljubezni se spoznala, nama lažje je in bliže, govorijo verzi v skladbi Ti si znala, o ljubezni, ki je resnična in pristna, da se vsak trenutek po njej hrepeni. Za vizualno podobo ljubezenske skladbe je poskrbel režiser Perica Rai, ki je ustvaril že Gregorjev spot za priljubljeno zmagovalno pesem Torek.

 

Pesem Ti si znala pa je slišal tudi Tony Cetinski, ki je nad njegovo izvedbo navdušen: »Zelo kul! Všeč sta mi aranžma in petje. Gregor ima lep in karakteren vokal.  Vsa čast. Čestitam mu in mu želim veliko sreče v njegovi karieri.«

 

Gregor Ravnik, ki je zagotovo najboljši zobozdravnik med pevci in najboljši pevec med zobozdravniki, je zaključil študij dentalne medicine in študij solopetja na Akademiji za glasbo v Ljubljani. Svoje glasbeno šolanje je začel z igranjem klavirja in petjem v Glasbeni šoli v Kopru. Prejel je številne nagrade in najvišja mesta na državnih in mednarodnih pevskih tekmovanji. Sodeloval je kot solist v številnih operah in koncertih na različnih odrih, tako v Sloveniji kot v tujini. Leta 2019 je debitiral tudi na odru SNG Opera in balet Ljubljana, lani pa je postal zmagovalec MMS s pesmijo Torek.

 

 

Se vidimo na promociji albuma, 2.2.ob 18h v Sputniku.

 

Kaly Kolonič

AGENCIJA EKSKLUZIVNO

PR IN PROMOCIJA

051 620 545