Vsakemu posebej srčen pozdrav.

 
Rada bi vas opozorila na nekaj stvari, ki se  nam vsem dogajajo.
Smo v informacijski vojni. To nam je že sedaj jasno, zato moramo biti zelo previdni, kako določene informacije, s katerimi smo obdani sami predelujemo oziroma ali smo tudi mi tisti, ki pomagamo temu e- gregorju, da vstopa v naša življenja in nas hkrati spodbuja, da ustvarjamo (betoniramo), to kar v resnici nočemo.
 
Čemu dajemo pozornost, to ustvarjamo. (nanaša se na prav vsak nivo; zdravje, ljubezen, finance, dogodki, …)
Zakaj ne bi raje bili tisti, ki drugače reagiramo na trenutno situacijo.
Ko vidimo črte na nebu, preprosto rečemo…transformiram in hvala Vsevišnji, da nas čuvaš. Pomembno je zavedanje in da delujemo. Ne odpiramo teme v pogovoru z prijatelji in dodatno vnašamo strah, nelagodje, …
 
Za tiste, ki znate vizualizirati (to sicer zmore prav vsak) si predstavljajte milijone sferic v velikosti 1 cm v srebrno beli barvi in jih dajte v atmosfero, vodo, daste namero iz srca in rečete, čiščenje in razmnoževanje, norma Boga.  Potrebno je dobiti dober občutek v sebi. Lahko občutite reakcijo v telesu (vročina, hlad, potenje, občutite radost v duši).
Smo Božja bitja in v sebi imamo vse ključe, da smo zaščiteni, to mora biti na najvišji stopnji vere v to. Vsako stvar smo pričeli s prvim korakom, to je proces učenja.
Mi smo enako ujetniki naših misli. 
Tako kot udamačujejo mogočne slone. Ko so majhni jih 21 dni  držijo z močno verigo, po 21 dneh se njegova moč vda. Potem ko odrastejo in postanejo ogromna bitja, mirno stojijo z verigo, ki bi jo zlahka pretrgali, vendar to ne storijo, ker so pozabili na svojo moč.
 
Obstajajo tehnike, ki pomagajo, da znova začnemo verjeti vase in da imamo 100 % rezultate za karkoli. Potrebno se je učiti.
Igrajmo se z mislimi, kakšen svet bi vi ustvarili zase, da bi živeli po drugačnih vrednotah. Bodite primer, to je najbolje, kar lahko zdaj naredimo zase in za tiste, ki jih imamo radi. Prav vsaka naša misel ima vibracijo – energijo, ki ima moč. Zato je toliko pomembno, kaj mislimo, kaj govorimo in kakšna so naša dejanja.
Za učenje tehnik samozdravljenja, kreiranja, se lahko kdaj v živo pogovorimo.
 
Lep začetek tedna in naj bo radost v srcu.
 
Matea Brečko