Z veseljem te obveščam, da imamo zate prav posebno ponudbo, ki je ne smeš zamuditi. Akcijska cena 90-dnevnega Fit Izziva 1 namreč velja samo do 31. januarja 2023! Zato se ne obotavljaj z nakupom in ujemi izjemno priložnost za top prihranek.

90-dnevni Fit Izziv 1

€19.99

Pojdi na spletno stran

90-dnevni Fit Izziv je zasnovan posebej za ženske, ki želijo izgubiti kakšen kilogram telesne maščobe in obenem ohraniti/povečati mišično maso, ter tako izboljšati svoje splošno zdravje in učvrstiti telo.

Vadbeni program vsebuje tako vadbo za moč kot kardio in kopico različnih treningov ter vaje, ki so prilagojene tvojim ciljem in telesni pripravljenosti. Treningi so zelo raznovrstni in zagotavljajo udobnost ter varnost.

Poleg tega bodo poskrbeli, da bo tvoje telo tonizirano in oblikovano. To pomeni, da v kratkem spet lahko oblečeš svoja najljubša oblačila in se v svojem telesu počutiš samozavestno.

Naš program obsega še zdrave prehranske načrte (tudi veganski, vegetarijanski in brezglutenski), ki so prilagodljivi in omogočajo pestro izbiro živil iz vseh skupin prehranske piramide. Vsak dnevni prehranski načrt in obrok vključujeta število kalorij in količino makrohranil, kamor spadajo beljakovine, ogljikovi hidrati in maščobe.

Poleg tega prejmeš priročnik z izobraževalnim gradivom za jasnost o tem, kako z vadbo s težo in ustrezno prehrano dosežeš optimalne rezultate, kaj vse je pomembno in čemu se izogniti.

In to še ni vse. V 90-dnevni Fitnes Izziv je vključena tudi knjižica z odgovori na najpogostejša vprašanja o pravilni vadbi in optimalnem načinu prehranjevanja. Saj veš, kako pravijo, če se učiš na napakah drugih, manj boli.

Fitnes program tako skupaj zajema preko 300 strani informacij, ki so plod bogate prakse in nenehnega dodatnega usposabljanja ter izobraževanja naše ekipe. Program smo razvijali več mesecev na podlagi ugotovljenih želja, potreb in izkušenj, ki smo jih pridobili z večletnim delom z različnimi posameznicami s podobnimi cilji.

Fit Izziv podpirata strokovnjaka Janez Logar, mag. kineziologije, osebni trener in nutricionist ter Denis Zorc, dr. med., ortopedski kirurg, ki zagotavljata varnost in učinkovitost programa.

Ne oklevaj in se odloči za močnejšo verzijo sebe.

Hitro pridobi fitnes program po akcijski ceni in ne dovoli, da ti odlična priložnost izpolzi iz rok! Znižana cena velja le do konca meseca, zato ne odlašaj, naroči 90-dnevni Fit Izziv 1 in naredi prvi korak do bolj zdravega ter veselega telesa, ki lahko izkaže vse svoje zmogljivosti.

Za več informacij in nakup programa klikni na spodnji gumb:

Oglej si program na spletni strani

Udejanji svoje sanje in spremeni življenje na boljše. Zgrabi enkratno priložnost, naroči 90-dnevni Fit Izziv in spusti na plano žensko, ki si upa, zna in zmore! 💪😀

Vedno in povsod imej v mislih:

Močna sem, ker se zanašam nase!

Prijazen pozdrav do naslednjič,

Romy z ekipo