BOŠTJAN VELKAVRH ACOUSTIC TRIO LIVE


Živa Horvat – piano,

Igor Bezget – kitara,

Boštjan Velkavrh – vocal

Živa, Igor in Boštjan, vas z velikim veseljem vabijo v najlepšo klet na svetu, v lokal z dušo, ki še vedno diši po njihovi mladosti, kjer so se za marsikoga zgodile najlepše pravljice, v čudoviti prostor, kjer so nore noči prižigale dan in kjer so za vedno skrite naše skrivnosti. Torej, dobimo se pri Dodi in Bongotu v Kulturno Glasbenem Brlogu KGB Maribor, v petek 06.05. 2022 ob 20:30.

Boštjan in ekipa vam tokrat, obljubljajo prav poseben koncert, na katerem boste lahko prisluhnili avtorskim skladbam iz albuma Potovanje, nekaterim novim skladbam, ki bodo kmalu ugledale luč sveta na Boštjanovem drugem samostojnem albumu vse to v izvrstnih aranžmajskih izvedbah, ki jih še niste slišali za katere poskrbita odlična pianistka Živa Horvat in pa izvrstni inovativni kitarist Igor Bezget, Boštjan pa bo kot zmeraj s svojim rahlo raskavim glasom, ter s svojo interpretacijo, skozi katero na zelo čustven in pa tudi humoren način razlaga svoje življenje skozi pesmi, poskrbel da noben ne bo ostal ravnodušen. Seveda pa ne bo manjkalo tudi “naših” ponarodelih pesmi, tako tujih kot domačih glasbenih velikanov, ki jih v KGB-ju vedno skupaj zapojemo.

Torej vabljeni, na eno dobro čago, na en odličen koncert, na čudovit večer poln ljubezni, prijateljstva in seveda glasbe. Seveda se ve da v KGB- ju zraven naštetega ne manjka dobre kapljice. Torej več kot dovolj razlogov, da se vidimo in slišimo se objamemo in skupaj zapojemo in si naredimo noč za spomine.

Vabljeni.

 

V prilogi: BOŠTJAN VELKAVRH ACOUSTIC TRIO LIVE

 

Rezervacije in vstopnice na: http://klub-kgb.si/rezervacije-vstopnic/ ali bogdan.pernat@triera.net https://fb.me/e/6s0evFj5J