Alice Frick, Tamas Vamos, Ali R. Taha in Renato Volker Rene

Ali R. Taha je tista vrsta Sirijca, ki pride v Slovenijo, začne od sile prepevati, delati stand up komedijo, se poroči, opravi tečaj slovenščine in ne dobi državljanstva, ker ne zasluži dovolj. Zato se odloči narediti reportažo s Festivala Lent, postati ambasador humorja in obogateti.

Alice Frick je Avstrijka, scenaristka in producentka, ki nastopa po svetovnih festivalih in celo po londonskih kleteh. Na Dunaju vodi klub komedije, ki moških ne spusti do mikrofona, zato pogosto sedijo v prvih vrstah, kjer se občudujejo v zrcalu, ki jim ga izzivalno ponuja z odra.

Tamas Vamos je politično nekorektni južnoafriški žid z Dunaja, ki žonglira z nasprotji lastne identitete. Njegove šale včasih obvisijo v zraku, včasih pa padejo publiki direktno na glavo. Občasno bruha ogenj izziva. Obisk predstave je na lastno odgovornost.

Renato Volker Rene je večkrat prerojeni Mariborčan, ki mu je vsaka koža pretesna, zato je najraje gol. Njegov humor ni za vsak želodec, niti za vsako srce. Na udaru je celo črevesje. Nekoč je svojega fanta in njegovega moža peljal na obisk k svoji bivši ženi. Ja, ni lahko biti Rene.

V primeru ugodne vremenske napovedi bomo kapaciteto sedišč za predstavo povečali.
Vljudno prosimo, sproti spremljajte razpoložljivost prostih vstopnic, predvsem pa 3 dni pred pričetkom predstave.

Priporočamo tudi