Ena od Alyinih zadnjih uspešnic, ki se je dodobra usidrala v srca poslušalcev, je zagotovo ljubezenska pesem Ti z mano znašna youtubu ima že skoraj 700. 000 ogledov. Besedilo za skladbo, ki govori o tisti dolgoletni, zreli ljubezni, ki je preživela številne življenjske preizkušnje, je napisala Marjetka Vovk, glasbo pa je prispeval Raay, aranžma pa je napisal Krešimir Tomec.

 

 

Priredba romantične pesmi je nastala spontano, kot darilo poslušalcem v teh prednovoletnih dneh. Pesem je posebna in topla predvsem zaradi besedila, ki opeva medsebojno razumevanje in ljubezen, tisto zrelo, umirjeno, ki je pristala v varen in miren pristan. »To je tudi pesem o hvaležnosti, ko najdeš pravo osebo, ki te razume, spoštuje in brezpogojno ljubi. Pesem je ravno za te hladne dni, da nas malo pogreje,« je vesela Alya.

Sodelovanje z Erosi je nastalo zelo spontano:
»Z Erosi smo se srečevali že dlje časa, poznamo se z odrov, zato so bili tudi moja izbira, ko sem razmišljala o sodelovanju pri pesmi “Ti z mano znaš”. So fejst fantje, naši Štajerci. Na snemanju je bilo zelo zabavno, pravzaprav, če vam priznam,  je bilo video kar malo težko posneti, saj je bilo prav na vsakem posnetku toliko smeha, da smo kar težko ohranili resne obraze. Ampak saj je prav tako, važna je dobra energija! S klapo sem že sodelovala v preteklosti, in sicer s Kvartopirci za pesem  “Spet zaljubljena”, in res sem hvaležna da je pesem zajadrala med ljudi in dobila čisto novo razsežnost

Pesem »Spet zaljubljena« pa ima skupaj s priredbo, ki jo je Alya zapela s Kvartopirci,  hrvaško različico pesmi, »Ili s tobom ili sama« že preko 3 milijone ogledov!
Ob koncu letošnjega leta Alya pripravlja številne koncerte po Sloveniji, ki ga bo okronala z nastopom na silvestrovo, kjer bo nastopila na Krvavcu pod zvezdnatim nebom in v snežni idili.

07.12.Mozirje Kulturni dom
09.12 Kamnik
09.12 Maribor
15.12 Ljubljana
16.12 Postojna
16.12 Ljubljana
17.12 Žalec
23.12 Zreče -na trgu
29.12 Škofja Loka – na trgu
30.12 Ptuj -na trgu
31.12 Novoletno praznovanje na prostem Krvavec

 

Dallas Records
Finžgarjeva 8
Ljubljana 1000