Slovenska reprezentanca že nestrpno pogleduje proti septembru, ko jo čakata novi kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2024. Slovenija bo 7. septembra, ob 20.45, v Stožicah iskala nove tri točke proti Severni Irski, tri dni kasneje pa sledi še obračun v San Marinu. Nov komplet točk bi bil za naše fante izjemno pomemben, saj bi omogočil odlično izhodišče pred sklepnim delom kvalifikacij.

Izbranci Matjaža Keka računajo na glasno pomoč slovenskih navijačev, ki so proti Danski napolnili Stožice do zadnjega kotička. Kot vse kaže, bo podobna slika tudi septembra, saj so pošle praktično že vse vstopnice 1. kategorije. V osrednjem delu največjega slovenskega stadiona je prostih le še nekaj sedežev, medtem ko je zaenkrat več izbire v okviru cenejše, 2. kategorije. Za bolj zahtevne navijače je v prodaji BELI VIP sektor, kjer boste za 80€ uživali v vrhunski kulinarični ponudbi in drugih ugodnostih.

Vsem navijačem priporočamo, da pohitijo z nakupom vstopnic, saj bodo le-te na dan tekme enkrat dražje kot v predprodaji.

Kupi vstopnice SVN – NIR
Kupi vstopnice SMR – SVN

 

Triglav tek je odlična priložnost za premagovanje lastnih omejitev, uživanje v dobri družbi ti in ustvarjanje nepozabnih spominov.  Vzdušje je vsako leto odlično, dodatno pa vas bo z energijo napolnila tudi čudovita narava.

Mi se že veselimo. Pridete tudi vi?

  1. september 2023
    Brdo pri Kranju

 

 

Prijavi se na Triglav tek

 

Nogometna zveza Slovenije
Predoslje 40a
4000 Kranj
Slovenia

www.prvaliga.si I www.nzs.si