Kimberly Ann Goguen ter Liam sta imela 27. februarja 2022 na radiu Krog bele svetlobe skorej 2,5 ure dolg intervju, v katerem sta pojasnila trenutno stanje mednarodnega gibanja Life Force ter obetov, povezanih z izvajanjem načrta miru in obnove tega planeta v sodelovanju z zakonitimi zbori, ki se ustanavljajo širom sveta. Če razumete angleško, ste vabljeni na poslušanje pogovora, kmalu pa bomo oddajo prevedli tudi v slovenski jezik:

 

27.02.2022 – Kim and Liam on Circle of White Light

 

27. februarja 2022 je izšla nova epizoda pogovorne serije Nezlomljena (Ubroken), v kateri se je žrtev ekstremnega mučenja Max Lowen pogovarjala s celostnim kiropratkom dr. Markom Forcom. V enourni epizodi boste lahko izvedeli, kako je stanje fizičnega telesa povezano s čustvenim stanje, ter kako si pomagati pri odpravljanju globokih travm. Če razumete angleško, ste vabljeni na poslušanje pogovora, kmalu pa bomo oddajo prevedli tudi v slovenski jezik:


27.02.2022 – Unbroken with Mike and dr. Force

 
Prosimo, pošljite to elektronsko sporočilo prijateljem, da bo čim več ljudi informiranih o tem, kaj se resnično dogaja po svetu, in naj se naročijo na prejemanje prevodov ter drugih obvestil preko naslednje povezave:

Stran za prijavo na obveščanje

 

Za ogled prevodov preteklih oddaj pa kliknite na tole povezavo:

Kazalo United Network news prevodov

 

Vas zanima, kako lahko sodelujete?


Donirajte in omogočite pokrivanjnaših rednih mesečnih stroškov

 

Povežite se z nami preko socialnih omrežij in delite napovednike vsebin

 

Pridružite se nam in soustvarjajte novo družbo, kot si jo vsi želimo

 

Zakoniti zbor Slovenije