AIR MAX DAN

JE BIL MEGA

 

Vikend je bil v znamenju izjemnega dogodka, kjer je bila Slovenija del kultnega kulturnega in globalnega dogajanja. To je bil dan poln doživetij, zabave, kreativnosti in športnega pridiha.

Številni gostje so se na delavnicah v središču Ljubljane preizkusili v svojih artističnih sposobnostih. V kotičku Buzz so si dali duška pri ustvarjanju svojega lastnega dizajna superg. “Custom” barve in najrazličnejši motivi so obarvali delavnico, za piko na i, pa so v živo izdelovali ročno izdelano preporogo v obliki čevljev Nike Air Max 90 in 95, ki je bila naravnost dih jemajoča. V kotičku Tike!, so gostje lahko ustvarili lastno barvno kombinacijo na 3D mini modelčku čevljev Nike Air Max 1. Na podcastu z Overloud in številnimi gosti se je govorilo o zgodovini ikoničnih superg, tisti, ki pa so želeli personalizirano fotografijo svojih čevljev, pa so lahko obiskali photbooth aktivacijo.

Na dogodku smo srečali znane obraze, kot so igralec Filip Đurić, pevka Maja Založnik, Klemen Kopina, reperji Ževža, Triiiple in Wnde, pevka in radijska voditeljica Anabel, Maja Šebenik, Janja Balant, Evita Čelešnik, Dinzo, MihaMih in TV voditeljica Kaly Kolonič, piarovka dogodka.

 

Slika 1: Klemen Kopina, Evita Čelesnik, Anabel in Janja Balant

 

Air Max veljajo za statusni simbol in so tako zelo priljubljene, da so jih včasih kradli lastnikom. Po 35 letih govorimo o subkolturi in zgodovinskem fenomenu. Par športnih superg nosi domala vsak, ki ljubi šport, hkrati pa ga ni zvezdnika na svetu, ki ne bi imel vsaj enega para v svoji omari ali celo personaliziranega para, ki ga je eden izmed prvih imel ameriški predsednik.

Med svetovnimi zvezniki, ki pridegajo na Air Max so LaBron James, Adam lavine, Emily Ratajkowski, Beyonce in številni drugi.

 

Slika 2: Ževža, Kaly Kolonič in Maja Založnik so uživali na dogodku in so spustili svojo kreativnost na plano

 

Kaj vse je obiskovalce čakalo na dogodku: -Nike Air max 3D ustvarjalna delavnica-Nike Air Max preproga Tufting-Paint Scramble-Nike Air Max foto kotiček

Nike Air Max 3D ustvarjalna delavnica

Je bila resnično posebna, saj so vsem omogočili sodelovanje pri ustvarjanju lastnega dizajna na po meri izdelanem 3D modelu čevljev Nike Air Max, najboljši pa je dobil nagrado.

 

Nike Air Max tafting preproge

Preproga Tufting je v zadnjih dveh letih pridobila veliko privržencev in občudovalcev, saj so mnogi navdušeni in dobijo veliko navdiha, ko gre za ustvarjanje preproge. Ta dan je bila preproga zagotovo v središču pozornosti.

 

 

Paint scramble

Biti ustvarjalen in edinstven je ena najboljših lastnosti, ki jih lahko ima oseba. Vsak gost je lahko izbral barvo, potopil čopič v to barvo in jo poškropi po steni in nastala je fantastična kreacija, ki so jo oblikovali vsi obiskovalci skupaj.

 

Nike Air Max foto kotiček

Fotokabine so vedno izjemen dodatek dogodku, saj zajamejo bistvo dogodka in bistvo vzdušja. Prav fenomenalnega vzdušja pa na dogodku ni manjkalo.

 

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

051 620 545