Enkrat sem se dobila s prijateljico v mestu in ko sem hodila skozi park do nje, jo zagledam, kako mi navdušeno maha.
Pridem do nje in mi reče: “Tjaša, takoj sem te zagledala, ko si prišla v park. Tvoja energija se čuti na daljavo! A ti sploh veš, kako žariš?”
Iskreno, sama nisem imela tega občutka. Navajena sem samo sebe in nikoli ne razmišljam o tem, kako sijoča je moja energija. Po tem, ko mi je ona to izpostavila, pa sem o tem veliko razmišljala in prišla do spoznanja, da je povsem logično, da imam sijaj okoli sebe, če pa toliko časa preživim v svoji duhovni praksi, ki moje telo napolni z visoko vibracijo!
Seveda se bo poznalo, če vsak dan meditiram. Seveda se pozna, če vsak dan delam rituale za pretočnost energije. Seveda se pozna!
In takrat sem dojela, da ima naša duhovna praksa tudi vidne posledice. Ne samo, da se od znotraj počutimo dobro. Tudi na zunaj se opazi, da žarimo.
Ko boš naslednjič srečal nekoga, ki žari, ga vprašaj, kaj počne. Si upam trditi, da neguje svojo energijo in skrbi zase.
In ko govorim o tem sijaju, ne govorim o tem, da ima oseba dober make up ali sijočo kremo na telesu. Govorimo o tistem “več”, ki kar žari ven iz osebe.
Ta “več” lahko nosi čisto vsak izmed nas, ne glede na starost ali obliko telesa.

Ta “več” je tvoja vibracija, s katero hodiš po svetu.

Naj bo le-ta najbolj sijoča – ne zato, ker boš izgledal odlično, ampak zato, ker se boš od znotraj počutil odlično, poln energije in moči za življenje. To si pa zagotovo želiš, kajne?
Moj recept za sijaj je vsakodnevna duhovna praksa – predvsem kanalizirana meditacija in pa seveda to, da živim v jasnosti, da dajem v prakso jasnost, ki jo kanaliziram.
Vse, to, kar delim z vami v šoli OM, sama živim.

In komaj čakam, da marca še zadnjič odpremo šolo OM, da se mi v njej pridružite vsi, ki vas še ni v naši sijoči skupnosti.

Da bomo vsi sijoče žareli od visoke vibracije.

Tjaša Dorelay