Upam, da ste lepo praznovali in v novo leto 2022 vstopili sveži ter polni energije. 
 
Lani sem vam večkrat omenila, da bo leto 2022 karmično leto, ki ga že na samem začetku oznanja retrogradni Merkur. 
 
Preden vam dodam povezavo do aktualnega prispevka, naj vam povem nekaj iz ozadja. 
 
Sama se leta 2022 veselim kot majhen otrok, zato ga bom počastila na prav poseben način.
V manj kot mesecu dni se bo pričela popolna prenova tečaja Karmična astrologija, ki bo potekala v obliki “živih” webinarjev, da boste lahko sproti sodelovali na vajah.
Nov tečaj bo med drugim vseboval zanimivo razlago karmične astrologije, natančne izračune preteklih življenj, pogled v naslednja življenja in dodatno presenečenje v obliki čiščenja starih karmičnih vzorcev.
Moja obljuba za udeležence tečaja, ki boste naredili, kar vas bom naučila, je izjemna.
Z negativnimi karmičnimi vzorci boste že v kratkem času opravili za vedno in znanje uporabili za premik v lepše življenje, polno priložnosti.
Podrobnosti o tečaju sledijo v naslednjih novičkah.
Danes od navdušenja preprosto “nisem mogla biti več tiho” in sem morala z vami deliti veselo novico, da kmalu prihaja poslastica v obliki tečaja, kakršnega do sedaj še nisem ustvarila, a vam zagotavljam da bo mojstrski, saj si manj od tega ne drzem ustvariti v čast Saturnu. (Imava bogato in zelo zanimivo zgodovino, ki je ne želim ponoviti.) 🙂
Naj se vrnem k retrogradnemu Mekurju.
Ali ste vedeli, da ima retrogradni Merkur prav posebno mesto tudi na področju karme? 🙂
Tokrat se retrogradno obrača naslednji petek, a si želim, da se nanj že nekoliko prej pripravite, saj se obrat zgodi v vodnarju, ki je med drugim znamenje astrologije.
Obljubila sem si, da danes samo povem o retrogradnem Merkurju in vam dodam povezavo do prispevka o njem, pa me je ponovno zaneslo (oh, ti – ti Merkur).
V prvem delu prispevka boste našli splošni opis, v drugem delu pa opis trenutnega obrata, ki bo za ljubitelje astrologije in profesionalne astrologije zelo zanimiv.
Želim vam zanimivo potovanje ob Merkurjevem obratu!
Vaša
Irena
P.S. Astrologija je najlepša, ko jo koristno uporabite in z njeno pomočjo izboljšate svoje življenje.
P.S.S. Prognostika je poglobljen tečaj, kjer se naučite predvidevati, kaj se na nebu dogaja splošnega in kaj se bo dogajalo posamezniku, glede na različne astrološke vplive. Ja, ukvarjamo tudi z retrogradnimi planeti. 🙂
P.S.S.S. Tečaj poteka v Moji Akademiji in je v celoti prenovljen z dodanimi video posnetki predavanj, prilogami vseh horoskopov in tabel, ki jih potrebujete za vaje in uspešen študij.
P.S.S.S.S. Ob prenovi spletne učilnice, imate na voljo dodatne praktične primere razlage, da boste še lažje uporabili znanje na svojih primerih.
P.S.S.S.S. Znanje tečaja Prognostika in moje mentorstvo pridobite z vpisom v tečaj na povezavi tukaj ali s klikom na spodnjo sliko, gumb.
Astrološki tečaj PROGNOSTIKA

Astrološki tečaj prognostika je primeren za zahtevne ljubitelje astrologije in profesionalne astrologe, ki želijo razumeti in končno samozavestno razložiti, kaj se bo njim ali drugim v prihodnosti dogajalo. Del tečaja je posvečen tudi razlagi retrogradnih planetov, npr. retrogradnega Merkurja.
Vpis poteka v Moji Akademiji, kjer poteka tudi celoten spletni tečaj Prognostika.
IRENA STOPAR

S pomočjo majhnih korakov vam pomagam do lepšega zasebnega življenja, poslovne uspešnosti in urejenih financ. Postanite najboljša verzija sebe!

Več o meni…