V življenju vedno sledi svojim top vizijam!
Tudi če jih nihče ob tebi ne razume ali čuti.
Seveda jih ne morejo čutiti, če so pa tvoje, da jih dosežeš!
Ne čakaj na odobravanje okolice, da živiš svoje sanje. Ti samo pojdi za svojo top vizijo in živi svoje veliko življenje, ki ga je tvoja duša prišla izpolnit v to življenje.
Večina ljudi bo šele potem, ko boš cilj dosegel, dojela, zakaj si moral tja potovati. Ali pa te ne bodo nikoli razumeli, ker sploh ni v njihovem polju dojemanja, to, kar je tvoja velika vizija za tvoje življenje. In je tudi v redu.
Kar vem, je to, da se ti v življenju ponudi priložnost za preskok v naslednjo časovnico življenja in takrat moraš skočiti.
Ne smeš ostati v coni udobja, kjer ti je vse domače. Moraš imeti pogum in se odriniti v neznano, čeprav je lahko na začetku to neudobno.
Tvoja duša je prišla v veliko življenje in to pomeni tudi soočenje z novo realnostjo.
In točno na tej točki sem zdaj jaz.
Čez 2 dni se objavi moja nova spletna stran, ki bo v celoti v angleščini. Moje delo se s tem premika preko meja Slovenije.
Vem, da marsikdo med vami ne razume te moje poteze in bi mu bolj ustrezalo, da prav nič ne spremenim, ampak moja duša mora slediti svoji najvišji viziji, ker je prišla zbuditi cel planet in ta višji namen moje utelesitve se preprosto morda zgoditi.
Čeprav mi je na trenutke izjemno neudobno, ker skačem v neznano. Je to pot, ki jo moram storiti. Gre za moje povečanje in za sledenje najvišji viziji moje duše.
Vabljen si, da nadaljuješ z menoj pot v to ekspanzijo in ob tem tudi ti zrasteš. Če je to zate vibracijsko skladno, se veselim najine poti dalje skupaj.
Če te kliče karkoli drugega in moja pot ne vibrira skladno s teboj, potem ti rečem samo iskrena hvala za pot, ki sva jo prehodila skupaj in blagoslavljam tvojo pot, kamorkoli zavije.
Najvišji izraz ljubezni je, da damo sebi in drugemu svobodo, da živi svojo najvišjo vizijo.
Tjaša Dorelay