V OKVIRU MOS-a POTEKALA KONFERENCA ZDRUŽENJA SLOVENSKE FOTOVOLTAIKE Z NASLOVOM S SONČNIMI ELEKTRARNAMI V ENERGETSKI PREHOD

Združenje slovenske fotovoltaike (ZSFV) je danes v Mali kongresni dvorani celjskega sejma organiziralo zanimivo konferenco z naslovom S sončnimi elektrarnami v energetski prehod.

Veliko ljudi zmedeno gleda, ko slišijo besedo fotovoltaika. Kaj pravzaprav je to? Fotonapetostni ali fotovoltaični sistemi so mreže celic iz materiala, ki pretvarja sončno sevanje v električni tok. Torej, po domače – sončne celice.

 

Na 53. MOS -u podeljena priznanja Great American International Wine Competition in The World Glass of Bubbly

Na MOS-u so danes skupaj z Ambasado ZDA v Sloveniji letos že desetič podelili medalje, ki so jih prejela slovenska vina na prestižnem ocenjevanju Great American International Wine Competition 2021 v Rochestru v ameriškem New Yorku. Med 1512 vini iz 12 držav sveta, petih kanadskih provinc in 45 ameriških zveznih držav je sodelovalo 100 slovenskih vin.

 

 

Spremljajte nas tudi na našem Facebook in Instagram profilu profilu @Celjski sejem, kjer vam vsak dan v živo prenašamo aktualno dogajanje!

 

 

 

Celjski sejem
Dečkova 1, Celje
Slovenia