Preverite, kdo so letošnji prejemniki sejemskih priznanj

Sejemska priznanja letos pripadla nagrajencem, ki so pustili izrazit pozitiven pečat v gospodarski dejavnosti

Sejemska priznanja je letos prejela pestra paleta različnih nagrajencev, ki so s svojo dejavnostjo tako ali drugače, na lokalnem in nacionalnem nivoju, prispevali k slovenski gospodarski dejavnosti, ki je bila med epidemijo covida-19 še posebej okrnjena. Na MOS-u so kot vsako leto doslej ta trud tudi prepoznali, in podelili priznanja številnim podjetjem, organizacijam in drugim institucijam, ki so se pokazale v svoji odličnosti. »S to prireditvijo želimo vsako leto izpostaviti tiste razstavljavce, ki najbolj izstopajo,« je povedala voditeljica Saša Pukl.

 

CELOTEN ČLANEK

 

Mednarodno poslovno srečanje Connect2Slovenia usmerjen predvsem v mala, srednje velika in start up podjetja

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) in Advantage Austria Ljubljana sta danes partnerji v okvirju projekta Enterprise Europe Network v okviru MOS-a organizirala tradicionalno Mednarodno poslovno srečanje z naslovom “Connect2Slovenia.

Pri OZS so poudarili, da je dogodek odlična priložnost za tiste, ki iščejo nove poslovne partnerje, kupce in dobavitelje ter nove nabavne vire. Dogodek nudi mreženje, izmenjavo dobrih praks, razvijanje idej o novih projektih in navezovanje stikov za izvedbo le teh ter navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno s slovenskimi in tujimi podjetij.

 

CELOTEN ČLANEK

 

 

Spremljajte nas tudi na našem Facebook in Instagram profilu profilu @Celjski sejem, kjer vam vsak dan v živo prenašamo aktualno dogajanje!