Sredina aprila je za nami, korona pa še kar ne usahne.

 

K sreči imamo na voljo dostop do interneta. A, to je prostor, kjer se marsikdo zlahka izgubi v poplavi čudovitih, a tudi lažnih informacij.

 

Nekateri imajo ogromno časa in po cele dneve preživijo na npr. Facebooku, kjer se zdi, da je Slovenija postala ena sama mala vas provokacij in sramotno nizke kulture.

 

Mnogi trudimo na svojih spletnih straneh in s svojim prizadevanjem dvigniti zavedanje in ljudem pomagati videti preko “lastnega negativnega ega”.

 

V Moji Akademiji in vseh z njo povezanih spletnih straneh boste našli marsikaj, kar vam lahko polepša dan in celo težavne dneve naredi znosne ali celo prijetne.

 

Eno od pogostih vprašanj, ki jih prejmem preko e-pošte, je povezano z učenjem preko spleta.

 

 

Ali ste vedeli? 

 

Moja prva spletna učilnica je nastala že leta 2009. Moja Akademija (kot naslednica Šole astrologije Astro ter Astro Akademije) je tako prva astrološka spletna akademija v Sloveniji in med prvimi v svetu.

 

V kolikor ste tudi vi radovedni in bi radi preverili kako potekajo tečaji pod mojim mentorstvom, kliknite na povezavo tukaj.

 

Našli boste našo staro spletno učilnico in opazili bistveno razliko v novi. 🙂

 

 

Kaj prihaja?

 

Energija, ki zastane, zastruplja vse okoli sebe.

 

Zato predvidoma ob koncu poletja, na naš rojstni dan, prihaja nova spletna učilnica z vsemi prednostmi stare in nove ter dodatnimi možnostmi za naša druženja ter povezovanje.

 

V kolikor ste že vpisani v kateri koli moj tečaj, ste osnutek že videli na našem druženju na webinarju.

 

V kolikor pa še odlašate z vpisom, boste “naš novi dom” spoznali 3.9.2021.

 

To je datum, za katerega vam predlagam, da si rezervirate prost dan, ker tudi za letos pripravljam zelo zanimivo praznovanje.

 

Do tedaj si na današnji povezavi poglejte kako pridobivamo znanje v tem trenutku.

 

Govorim o znanju, ki vam pomaga do boljše verzije sebe.

 

Da postanete oseba, ki zna biti samosvoja, originalna, takšna kot je v resnici, kot tudi sočutna, pripravljena podati dlan tistim, za katere začuti željo pomagati.

 

Če še berete to sporočilo, kliknite tukaj in si poglejte, kako to poteka pri nas.

 

Hvaležna bom, če se nam boste pridružili tudi vi, saj bomo s skupnimi močmi lažje naredili pozitivno spremembo v svetu, ki se bliskovito spreminja.

 

Pod mojim mentorstvom se boste naučili razumeti astrologijo, jo povezati z življenjem, spreminjati sebe in svoje okolje, lažje sprejemati ljudi okoli sebe in bistveno… zaživeti življenje po lastni meri.

 

Se vidimo v Moji Akademiji!

 

Vaša Irena

 

P.S.  Astrologija se marsikomu zdi precej komplicirana veda. S pravim mentorjem, pristopom in korak za korakom pa se je lahko še pred koncem korone naučite uporabiti zase ali za pomoč drugim (kot nov poklic) tudi vi.

P.S.S. Povabim vas, da se nam pridružite na tečaju Osnove astrologije, ki je temelj za vso razlago horoskopov.

 

 

IRENA STOPAR 

 

Pomagam vam postati najboljša verzija sebe.