Kaj se bo dogajalo na 53. MOS-u?

  • BOGAT RAZSTAVNI PROGRAM IN NORE SEJEMSKE UGODNOSTI RAZSTAVLJAVCEV
  • FUN CONE PO CELEM SEJMIŠČU ZA MALE IN VELIKE (DUNKING DEVILS FUN CONA, PUMP TRACK V ATRIJU, TEQBALL …)
  • ŠTEVILNE SPREMLJAJOČE PRIREDITVE (DO VSEH DOSTOPATE TUKAJ)

 

VSTOPNICE V PREDPRODAJI

Vsi tisti, ki si boste zagotovili svojo vstopnico za MOS vnaprej, se boste izognili čakanju v vrsti za nakup vstopnice, saj bo za vas omogočen takojšen vstop na sejmišče.

P.S.: Poleg tega vas ob nakupu preko spleta razvajamo še s NIŽJO, PREDPRODAJNO CENO vstopnic!

NAKUP

 

BREZPLAČNO HITRO TESTIRANJE

Ali je za vstop na sejmišče potreben PCT pogoj?

  • Da bo izvedba sejma s trenutnimi ukrepi ob organizaciji množičnega dogodka čim lažja tako za organizatorje kot obiskovalce, bo pri vhodu na sejmišče ob nakupu vstopnice omogočeno BREZPLAČNO TESTIRANJE s hitrimi testi za COVID-19.
  • Obiskovalci boste tako za vstopnico za sejem odšteli manj, kot če bi plačali za test. Zagotovite si jo lahko že v predprodaji na spletu, in sicer po akcijski ceni – samo 6 EUR.
  • Sicer še ni popolnoma jasno, kakšni pogoji bodo veljali v času trajanja 53. MOS-a, vendar PCT pogoj zagotovo ostaja. Brez dvoma smo najprej želeli poskrbeti, da imate prav vsi prebivalci Slovenije iste možnosti za vstop na sejmišče, kar pomeni, da smo za tiste, ki niso preboleli ali cepljeni omogočili BREZPLAČNO hitro testiranje.

Kje se bodo izvajali hitri testi?

  • To se bo izvajalo v neposredni bližini obeh vhodov. Tisti obiskovalci, ki ste si vstopnico zagotovili preko spleta in potrebujete hitri test, greste direktno do mesta testiranja in v cca. nekaj minutah boste dobili rezultat. V kolikor je ta negativen, boste dobili zapestnico, ki vam omogoča takojšen vstop na sejmišče – s tem se izognemo čakanju na potrditveni sms. Tisti, ki si vstopnice ne boste zagotovili preko spleta, pa greste najprej do blagajne, tam opravite nakup vstopnic in v kolikor ne izpolnjujete pogoja PC, nadaljujete na hitri test.
  • Na vhodu bodo varnostniki prijazno vsakega obiskovalca prosili za dokazilo o PCT pogoju in nato brezskrbno nadaljujete svojo pot po sejmišču.

 

VSTOPNICE PO NIŽJI, PREDPRODAJNI CENI

Celjski sejem

Dečkova 1, Celje
Slovenia