Najprej nekaj predzgodbe…

Nekaj tednov nazaj smo z ekipo sedeli na sestanku in planirali projekte za pomlad. Med drugimi tudi pojavljanja v medijih.

Tekom tega sestanka se spomnim na moj prvi intervju, ki sem ga dala daljnega leta 2017 za revijo Jana. Z novinarko Petro sva se tako super ujeli, da mi je ostal ta intervju v res lepem spominu.

In ko smo z ekipo “brainstormali” ideje, s kom vse želimo sodelovati, sem rekla: “Jaz bi rada ponovno sodelovala s Petro! Ampak nimam njenega kontakta. Ok, vesolje, uredi, da se vzpostavi stik, če je tako v najvišje dobro.”

Ko sem namere spustila v vesolje, smo šli naprej in na našo tablo vizij smo pisali imena ljudi, katerih vibracija nam je všeč in si želimo z njimi sodelovati in seveda sem na plakat napisala simpatično Niko Urbas, s katero sva bili do tedaj zgolj Instagram prijateljici, a me je njena energija prepričala, da želim z njo speljati kakšen super projekt.

In ker vesolje VEDNO deluje v najvišje dobro in nas podpira na najboljši možen način, se je zgodilo nekaj neverjetnega!

3 dni kasneje nas je poklicala novinarka Petra (ja, ta ista Petra!) in me povabila v oddajo …. pazi to… z voditeljico Niko Urbas!

Ko mi je Jaka predal to povabilo, sem v trebuhu takoj začutila globoko srečo in veselje in se navdušeno odzvala na povabilo.

Sploh pa, ko so mi povedali, da bom lahko govorila o ženski energiji in trikih za sijaj, o čemer noro rada govorim.

Še zdaj ko to pišem, ne morem verjeti, kako hitro je vesolje zmanifestiralo to mojo željo!

Nekaj dni kasneje, na mrzel marčevski dan, smo se srečali v Izoli in posneli simpatično oddajo, ki jo boš zagotovo želel pogledati.

V oddaji se z Niko pogovarjava o tem, kako zase skrbi zadovoljna ženska in kako takšna ženska postaneš tudi ti (oziroma, če si moški, kako lahko tvoja draga postane bolj zadovoljna, kar si zagotovo želiš kajne?).

Oddaja Zadovoljna bo na sporedu na POP TV, danes v nedeljo 18.4. ob 17.30h.

Glej me in mi poročaj, kako ti bo všeč!

Če boste navdušeni, morda posnamemo še kakšen prispevek s še več sočnimi informacijami.

Z ljubeznijo! ❤

p.s. in ko te bo oddaja ravno prav vzpodbudila, lahko svoje prebujanje v žensko moč in sijaj nadaljuješ v teh programih, ki sem jih ustvarila zate: