United Network News dnevnik iz 6. januarja 2021 govori o poskusih državne tožilke New Yorka, da bi tam prepovedala prodajo ivermektina, ter o dejanski koristi tega zdravila pri odstranjevanju parazitov, kot je COVID-19. Glede tega je javno spregovoril tudi zvezdnik ameriškega nogometa Aaron Rodgers in s tem tvegal svojo profesionalno kariero. Še posebej podrobno se o tem govori v dokumentarni seriji Planet Lockdown, ki se nenehno dopolnjuje z novimi intervjuji. Odvetnik Reiner Fuellmich je zbral dovolj dokazov za začetek Nuremberg 2.0 sodnega procesa. V oddaji je tudi posnetek, v katerem lekarnar prizna nekorektnost farmacije, ter posnetek dobrodelne akcije zakonitega zbora iz Liberije. Oglejte si celoten prevod:

06.01.2022 – Live@5

 

7. januarja 2022 je izšel United Network News dnevnik, ki povzema dejstvo, da smo vstopili že v tretje leto plandemije. Govori o razlogih, zakaj se je vojaški napad z biološkim ter informacijskim orožjem COVID-19 sploh začel. Vodstvo napadalcev se je pred kratkim že predalo, zato v naslednjih mesecih lahko pričakujemo umirjanje razmer ter začetek zdravljenja fizičnih in psihičnih poškodb. V oddaji se ponovi poročilo iz 15. decembra 2021 o množici srčnih napadov in smrti zaradi cepljenja pri športnikih. Nov video zaposlene iz CDC – Centrov za nadzor in preprečevanje bolezni iz ZDA pa razkrije njihova zločinska dejanja. Dnevnik vsebuje tudi reportažo o dobrodelni akciji zakonitega zbora iz Teksasa. Kliknite na naslednjo povezavo za ogled celotnega prevoda:

07.01.2022 – Live@5

 

9. januarja 2022 je na United Network izšla 2. epizoda iz serije oddaj Kdo smo in kaj počnemo. 1. oddaja je zajemala osebno življenjsko zgodbo Lise Thomas, direktorice Svetovnega konzorcija za zdravje in velnes, ki je nadomestil Svetovno zdravstveno organizacijo. V tokratni epizodi pa Lisa pove zgodbo, kakšni dogodki so bili povod za ustanovitev omenjenega konzorcija, kako je prišla na položaj direktorice, ter kakšne načrte in vizijo delovanja imajo. Intervju vodi Michael Lane, ki v pogovoru edini razkrije svoj obraz, Lisa pa svojo podobo skriva, kajti je na zelo ključnem položaju in znano je, da je farmacevtska industrija likvidirala številne naravne zdravilce. Dokler ne zaključimo prevoda celotne oddaje, ste vabljeni na poslušanje izvirnega posnetka:

09.01.2022 – What is the GHWC

 

Za ogled prevodov preteklih oddaj pa kliknite na tole povezavo:

Kazalo United Network news prevodov

 

Vas zanima, kako lahko sodelujete?


Donirajte in omogočite pokrivanjnaših rednih mesečnih stroškov

Povežite se z nami preko socialnih omrežij in delite napovednike vsebin

Pridružite se nam in soustvarjajte novo družbo, kot si jo vsi želimo

 

Zakoniti zbor Slovenije