V zadnjih mesecih se kar vrstijo naporni vplivi z neba. 
 
Včasih, ko se pogovarjam z udeleženci tečajev, se mi dozdeva, da je marsikdo že dosegel skrajnosti svojih zmogljivosti. 
 
Ampak, šment, bolj, kot opazujem vse skupaj, bolj sem začudena, koliko moči ljudje nosimo v sebi. 
 
Zato, … 
 
Če se vam v zadnjem obdobju dozdeva, da ste že doživeli vse ali si mislite, da več ne zmorete, vam zagotavljam, da ste veliko močnejši kot si predstavljate. 
 
Včerajšnji mlaj ima močno sporočilo. V nekaj stavkih ga povzamem nekako takole: 
 
“Čas je, da se posvetite sebi. V sebi poiščite notranjo moč in se osredotočite na tisto, kar potrebujete in želite. V naslednjih 14 dneh bodite pozorni na vse, kar se vam zdi kot “polomija” ali neprijetna situacija. Ne jezite se na nikogar, ki vam poskuša pristriči krila in kratiti vašo svobodo. Priznajte si, kako se v resnici počutite in stuhtajte, kako lahko pritiske zmanjšate. Neprijetnosti in zamere razrešite, se jih ne oklepajte, pač pa jih spustite, da se osvobodite te stare krame in zaživeli boste lepše kot kdajkoli prej.” 
 
Venera je danes dopoldan že prestopila v ambicioznega, a zvestega in resnega kozoroga. Da se ne bom ponavljala, prispevek o Veneri v kozorogu preberite na povezavi tukaj.
Tik pred polnočjo pa se bo od tehtnice poslovil Merkur in se premaknil v škorpijona. O Merkurju v škorpijonu preberite na povezavi tukaj.
Merkur in Venera bosta sestavila čudovit sekstil – aspekt priložnosti. Resda noben od njiju ni najbolj navdušen nad znamenjem, v katerem se nahaja, vendar bosta z roko v roki ambicioznim pomagala pri uresničevanju njihovih sanj.
Če ste se zgrozili ob besedici “ambizioznim”, naj pojasnim, da imam tokrat v mislih, poleg poslovnih in kariernih ambicij, čisto vsakodnevne ali pa nekoliko večje želje in potrebe, ki jih nosi v sebi vsak od nas.
Na zgornjih povezavah boste našli opise obeh planetov in s tem prejeli nekaj dodatnih informacij, kako je obarvan zdajšnji čas, da ga boste lažje izkoristili.
Pred nami pa je astrološko zelo zanimiv čas, ki bo nekaterim prinesel vrsto izzivov, drugim pa razrešitev mnogih težav.
Kam spadate vi, ne vem, ampak, če se naučite pogledati v svoj horoskop, se boste lahko na dogajanje dobro pripravili in izšli kot zmagovalec situacije.
Pogled naprej … 
Vse od kvadrata Marsa in Plutona, o katerem sem vam že pripovedovala nekaj sporočil nazaj, se energija gosti in spušča proti središču Zemlje (ne vem, če je to pravi izraz, a tako dogajanje in povezovanje planetov doživljam jaz).
V drugi polovici novembra se bo zgodil Lunin mrk, v decembru pa mu sledi še Sončev mrk.
Tokrat gre za prvi “karmični mrk” po več letih “dopusta”.
V bistvu bi mu lahko nadela naziv “uvertura v karmične mrke”, kamor bodo spadali vsi mrki naslednjega leta in polovica mrkov v letu 2023.
Lunin Mrk bo močno vplival na mnoge in dobesedno pretresel življenja nas, običajnih smrtnikov, ki ga bomo občutili v svojih horoskopih, zato vam predlagam, da mrke dobro spoznate, še preden se zgodijo.
Že v novembru v okviru tečaja za vas organiziram BONUS webinar, na katerem me boste lahko vprašali karkoli, povezano z mrki.
Velikokrat me vprašate, kako se naročite na posvet pri meni. Žal se na posvet k meni ne morete naročiti, ker posveti niso na voljo.
Z udeležbo na tečaju pa pridobite možnost, da me kljub temu vprašate karkoli in prejmete odgovor neposredno z moje strani.
Na naših BONUS webinarjih vam odgovorim, četudi vprašate glede vašega horoskopa in vpliva mrkov nanj.
Torej: Kot je običajno za plačljive tečaje, me na teh webinarjih lahko vprašate tudi glede svojega horoskopa in predvidevanj, kaj mrki prinašajo prav vam.
V kolikor vas astrologija ne zanima več kot branje mesečnega horoskopa, verjetno sporočila do tukaj sploh niste prebrali.
Ker ste še z menoj in temi vrsticami, sklepam, da ste že zaznali vrednost te čudovite starodavne vede in bi jo radi koristno uporabili ter izboljšali svoje življenje za vedno.
Če imam prav, si naredite uslugo in se naučite vsaj ta delček astrologije in uporabite vsaj Luno, Lunine mene in mrke v svojem življenju.
Tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov je primeren za ljubitelje astrologije, zato boste vsebino lahko razumeli in s pomočjo “plonk listka”, ki je kar mini delovni zvezek, po tečaju razložili vpliv katere koli prazne Lune, polne Lune, Sončevega ali Lunininega mrka na svoj ali katerikoli drug horoskop.
Tako “oboroženi” z znanjem in pripravljeni na vse, se boste veliko lažje odzivali, sprejemali odločitve in morda celo od mene povzeli: “Danes sem tečna. Ali lahko rešiva jutri?” ali kaj podobnega, da boste veliko lažje in bolj učinkovito razreševali napetosti v dneh, ko vas planeti podpirajo in vam pomagajo, da uresničite vaše srčne želje.
Zdaj je res pravi čas, da se nam pridružite na tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, saj boste do našega prvega BONUS webinarja lahko osvojili vso snov, naredili svoj primer ali še nekaj dodatnih, in mi postavili konkretna vprašanja.
Znanje bo vaše že nekaj sekund po urejenem vpisu. Ob izbiri s kartico ali PayPal boste večino najpomembnejšega lahko koristno uporabili še pred ponedeljkom.
Malce se bom ponovila, saj ste to že slišali z moje strani, če ste že nekaj časa z menoj.
Na to, ali se bodo mrki zgodili ali ne, ne morete vplivati. Lahko pa se naučite bolje sprejemati in spreminjati različne situacije, ki jih mrki prinašajo.
Želim vam čudovit vikend in … se vidiva v tečaju!
Vaša
Irena 
 
P.S. Pred nami je astrološko zelo zanimiv čas. Bolje, kot ga razumete in se nanj pripravite, bolje se vam bo godilo.
P.S.S. Tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov vam bo dal dovolj znanja, da boste vnaprej vedeli, kako ravnati celo v najbolj napornih trenutkih. Vpis poteka v Moji Akademiji na povezavi tukaj.
IRENA STOPAR

S pomočjo majhnih korakov vam pomagam do lepšega zasebnega življenja, poslovne uspešnosti in urejenih financ. Postanite najboljša verzija sebe!

Več o meni…