Roke gor, če tako kot jaz, tudi ti obožuješ orakeljske karte! 🙋‍♀️

A ni to nekaj najlepšega, da ko potrebuješ odgovor na svoje vprašanje ali pa usmeritev za dan, ki je pred teboj, da lahko preprosto povlečeš orakeljsko karto, ki ti to jasnost prinese?

Mislim da se vsi strinjamo, da so orakeljske karte krasne, in verjamem, da imaš v svoji zbirki kart tudi že komplet orakeljskih kart VARUHI ZAVESTI, ki sem jih ustvarila zate.

Da boš vedel, kako se te karte pravilno uporablja, do kakšnih odgovorov lahko pridemo z njimi in vse o tem, kako pravilno postavljati vprašanja kartam, da dobimo jasen odgovor, si oglej moj prispevek v oddaji KLEPET OB KAVI, ki bo na sporedu jutri, v ponedeljek, 8.11. ob 7.40h na Planet 2 (oziroma 9.11. ob 9.30h na Planet Eva).

V oddaji z voditeljico Jasmino povlečeva tudi karto za vse Slovence, da izveš, kaj ti tvoje duhovno vodstvo prav zdaj sporoča.

Uživaj v spremljanju oddaje!

In če slučajno še nimaš svojega kompleta orakeljskih kart VARUHI ZAVESTI, si jih v spletni trgovini tukaj >> naroči, da se tvoje sodelovanje s kartami začne!

Ko dobiš svoj kompletek kart, mi sporoči, kako so ti všeč in kakšne super manifestacije se ti bodo zgodile, ko začneš sodelovati z njimi!

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay