United Network News je 6. oktobra 2021 objavil posebno, skoraj 1 uro dolgo poročilo o izdelku Nano Soma. To je prvi izdelek, ki ga je po večmesečnem testiranju začelo priporočati gibanje Life Force zaradi izjemnih zdravilnih učinkov. V poročilu govorijo tudi direktorica Svetovnega konzorcija za zdravje in velnes Lisa, Nano Somin izumitelj Raghu ter njegov poslovni partner dr. Richard. Slednja natančno razložita znanost v ozadju delovanja tega izdelka, ki resetira in pomlajuje telo, uničuje patogene in parazitske organizme ter odpravlja neželene posledice zaradi cepljenja. Lisa pa doda svoje lastne izkušnje z uporabo izdelka, ki vključuje odpravo gubic na koži ter hitrejše celjenje ran. Klinite na naslednjo povezavo za ogled videa:


06.10.2021 – Tank & Lisa Special Report about Nano Soma

 
Če želite izvedeti še več o izdelku ali ga preizkusiti, obiščite naslednjo stran, na kateri sta tudi povezavi do Telegram skupine in spletne trgovine Nano Soma:
Svetovni konzorcij za zdravje in velnes

 
Za ogled prevodov preteklih oddaj pa kliknite na tole povezavo:
 

Se želite povezati z nami?

Tole so povezave do naših kanalov, strani, skupin in profilov na socialnih omrežjih in vabljeni, da nas tam zasledujete in da tja povabite še prijatelje:

Vas zanima, kako lahko sodelujete?

Donirajte za pokrivanje naših rednih mesečnih stroškov delovanja

Postanite aktiven član in sodelujte na Zoom sestankih delovne skupine

Prejemajte napovednike in sodelujte pri delitvi po socialnih omrežjih

Sodelujte pri izdelavi prevodov Life Force oddaj ter dokumentov

 

Zakoniti zbor Slovenije