Te zanima, katero orakeljsko karto sem povlekla iz kompleta VARUHI ZAVESTI, ko sem podala namero, kakšno je naše vodilo v tem tednu?

V tem tednu je naša duhovna vodnica boginja LAKŠMI ki predaja sporočilo STOPI NA POT OBILJA. 😍 V tem tednu sodeluj z boginjo Lakšmi in se predaj za pritoke obilja, ki se prav zdaj stekajo k tebi.

Boginja LAKŠMI ti za ta teden (15.11. – 21.11.) predaja 👇👇 sporočilo:

»Obstajata dve poti, po katerih lahko hodiš. Ena je pot obilja, druga je pot pomanjkanja. Po kateri želiš hoditi? Na pot obilja te pripelje užitek. Več kot ga doživljaš, več obilja se zate ustvarja. Na pot pomanjkanja te pripelje upor. Bolj ko se upiraš naravnemu toku življenja in obsojaš, kar doživljaš na svoji poti življenja, več pomanjkanja boš ustvaril. Vsak dan imaš priložnost, da izbereš, po kateri poti boš hodil. Katero pot izbiraš danes?«

To je jasnost za tvoj teden, če pa želiš vsakodnevno prejemati jasnost za različne situacije tvojega življenja, naroči svoj komplet orakeljskih kart tukaj >>
Ko dobiš svoj kompletek kart, mi sporoči, kako so ti všeč in kakšne super manifestacije se ti bodo zgodile, ko začneš sodelovati z njimi!

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay