V tem tednu je naš duhovni vodnik nadangel Sandalfon 💙 Za nas sem povlekla orakeljsko karto in Sandalfon te spodbuja, da IŠČI JASNOST.

Preberi si njegovo sporočilo in poskusi v tem tednu upoštevati njegovo usmeritev. V energiji sem s teboj in te močno podpiram, prav tako te podpirajo vsi VARUHI ZAVESTI💙.

Nadangel SANDALFON ti za ta teden (8.11. – 14.11.) predaja 👇👇 sporočilo:

“Išči jasnost, ne obešaj krivde na druge. Ta situacija je zate veliko učenje. Dokler boš s prstom kazal na drugo stran in iskal krivca, boš ostal ujet v lastni iluziji ločenosti. Ločenosti ni. Je le tvoja izbira, da izbereš ego namesto ljubezni. Zato poglej v to izkušnjo skozi očala jasnosti in išči razumevanje. Ko boš hotel videti jasnost, jo boš videl. Zelo očitna bo. Tega te je prišla učiti ta izkušnja. Ne zavrni priložnosti za svojo rast.”

To je jasnost za tvoj teden, če pa želiš vsakodnevno prejemati jasnost za različne situacije tvojega življenja, naroči svoj komplet orakeljskih kart tukaj >>

Ko dobiš svoj kompletek kart, mi sporoči, kako so ti všeč in kakšne super manifestacije se ti bodo zgodile, ko začneš sodelovati z njimi!

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay