Te zanima, katero orakeljsko karto sem povlekla iz kompleta VARUHI ZAVESTI, ko sem podala namero, kakšno je naše vodilo v tem tednu?

V tem tednu je naša duhovna vodnica boginja LAKŠMI ki predaja sporočilo VPET SI V NEKSONČNOST. 😍 Boginja Lakšmi bo v tem tednu zelo intenzivno ob nas. Zato sodeluj z njo, imej ob sebi svojo karto iz kompleta Varuhi zavesti in se obdaj z njeno energijo.

Boginja LAKŠMI ti za ta teden (1.11. – 7.11.) predaja 👇👇 sporočilo:

»Si del večje zgodbe, del vesoljnih energij in ti verjameš v pomanjkanje? Kako lahko obstaja pomanjkanje česarkoli, ko pa imaš na voljo vse vire tega vesolja? Če živiš pomanjkanje, to pomeni le eno: ne izkoriščaš danosti, ki so ti podarjene. Svoje energije ne razvijaš v svojo smer. Ne uporabljaš svojih talentov. Si pasiven in čakaš, da se bo sprememba zgodila zate, medtem pa ne opaziš, da lahko spremembo spodbujaš le ti sam. Postavi se v svoje življenje kot glavni igralec in začni uporabljati svojo energijsko moč!«

To je jasnost za tvoj teden, če pa želiš vsakodnevno prejemati jasnost za različne situacije tvojega življenja, naroči svoj komplet orakeljskih kart tukaj >>

Ko dobiš svoj kompletek kart, mi sporoči, kako so ti všeč in kakšne super manifestacije se ti bodo zgodile, ko začneš sodelovati z njimi!

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay