Ta teden sem iz kompleta orakeljskih kart VARUHI ZAVESTI povlekla karto MIROVANJE, boginje Kali. 💙 Super duhovno vodnico imamo v tem tednu, ki je predala izjemno pomembno sporočilo.

 

Boginja KALI ti za ta teden (25.10. –  31.10.) predaja 👇👇 sporočilo:

“Življenje ti je prineslo darilo mirovanja. Vabi te, da se ustaviš in umiriš. Ta čas izkoristi za globok počitek. Daj telesu veliko spanca. Daj svojim mislim tišino in daj svoji energiji prostor. Poveži se z naravo in bodi zelo počasen. Nikamor ne hiti, saj bi s hitenjem spregledal pomembno učenje tega časa. Mirovanje je nastopilo zato, ker te pripravlja na naslednji velik uspeh. Da boš lahko izkoristil poln potencial njegovega časa, se moraš zdaj uskladiti s svojo dušo. Mirovanje ti prinese sveže ideje o tem, kdo si in kaj bi rad. Vzemi si veliko časa zase, da se na novo sestaviš. Ko boš postavljen v novo energetsko matrico, se bo kreacija nove realnosti začela. Do tedaj naj bo mirovanje tvoje stanje.”

 

To je jasnost za tvoj teden, če pa želiš vsakodnevno prejemati jasnost za različne situacije tvojega življenja, naroči svoj komplet orakeljskih kart tukaj >>

 

Ko dobiš svoj kompletek kart, mi sporoči, kako so ti všeč in kakšne super manifestacije se ti bodo zgodile, ko začneš sodelovati z njimi!

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay