Globoko se me je dotaknilo in od bolečine sem se zjokala, ko mi je pisala mlada mamica, in mi povedala, kako težko je njenemu sinu v šoli, ker ga sošolci ne sprejmejo. In čeprav vem, da je to dušna izkušnja te osebe, skozi katero mora iti, da zraste v osebo, ki bo znala biti vodja svojega življenja, sem v tej zgodbi prepoznala sebe.

Tudi sama sem imela isti izziv. Tudi jaz sem bila nesprejeta in so me zbadali v šoli. In marsikdo med nami si zagotovo deli to izkušnjo. Vem, da ne morem odvzeti izkušenj, ki jih duša rabi za svoj razvoj, lahko pa s teboj (in tvojim otrokom) delim nasvet, kako v takih trenutkih delovati.
Zato sem ustvarila zvezek nadangela Kamuela (on pomaga do ljubečih odnosov). Čim prej daj v prakso njegov nasvet in želim ti, da tvoji odnosi postanejo maksimalno ljubeči. Ta zvezek je tudi super za pisanje hvaležnosti ali kot osebni dnevnik.

 

Želim sodelovati s KAMUELOM, da se moji odnosi še izboljšajo >>

 

Ne pozabi, da lahko samo še danes, 23.6. obiščeš POP-UP trgovinico, ki sem jo ekskluzivno odprla zate, da lahko prideš po svoje zvezke kar sam. Izkoristi to ekskluzivno priložnost.
Najdeš nas na naslovu: ŠLANDROVA 2, 1231 ČRNUČE
Odprti smo od 10. do 19. ure.
Pridi, te že čakamo.
Tjaša Dorelay