Energija z neba se ponovno spreminja.
Romantični Veneri v ribah, o kateri ste brali prejšnji teden (in Soncu v konjunkciji z njo), se poskuša na vsak način prikupiti Mars v dvojčkih.
No, tole pa je kombinacija, ki se dobesedno ujema kot voda in zrak.
Si težko predstavljate? Kar poskusite dihati v vodi brez potapljaške opreme!
Nova ljubezen zato zdaj ni prva stvar, ki bi si jo želeli ali se podajali vanjo (razen v posebnih kombinacijah iz rojstnega horoskopa!).
Na delu je živahna energija, celo malce “divja” in predvsem popolnoma nedožno spontana.
Že sama slika današnjega prispevka  vam bo povedala, da gre za “nekaj drugačnega” kot ste vajeni. 🙂
Želim vam prijeten konec tedna!
Vaša
Irena
 
P.S. Včasih ste sami ali imate občutek, da vas nihče ne razume.Na mojih tečajih boste spoznali vplive z neba, a predvsem sebe. Zelo verjetno boste celo obnovili dobro energijo, zato si podarite znanje za srečo in uspeh. 
 
P.S.S. V kolikor ste še čisti začetnik, toplo priporočam, da izberete tečaj Osnove astrologije, preden nadaljujete z zahtevnejšimi. 
 
P.S.S.S. Prisegam na svobodo, zato so moji tečaji sestavljeni unikatno, kjer lahko  uberete čisto svojo pot do znanja. Npr. začnete z zahtevnim tečajem, pa se kasneje vrnete k osnovam.
ASTROLOGIJA SE ZAČNE Z OSNOVAMI ASTROLOGIJE
Osnove astrologije so temelj, s pomočjo katerega razložite kateri koli horoskop. So kot prometni znaki v prometu ali abeceda pri pisanju. Šele, ko jih poznate, razumete in veste, kako jih uporabiti, vaš ali drug horoskop oživi pred vami.

 

 

IRENA STOPAR

S pomočjo majhnih korakov vam pomagam do lepšega zasebnega življenja, poslovne uspešnosti in urejenih financ. Postanite najboljša verzija sebe!

Več o meni…