Kako ste preživeli današnji dan in morda še včerajšnjega? Ste se pogumno borili zase ali ste jezno sikali na vse strani?

 

Danes je bil na delu močan kvadrat med Marsom in Plutonom, ki smo ga mnogi tisti, ki ga imamo postavljenega v rojstnem horoskopu, precej močno občutili.

 

Sama sem se najprej precej močno ujezila, umaknila pred izzivi, potem pa v svojem mirnem kotičku ugotovila, da me prav nič ne ogroža in se po nepotrebnem jezim.

 

O tem vam pripovedujem izključno zato, ker nekateri mislijo, da se meni nič čudnega ali napornega ne godi, ko pa znam astrologijo.

 

Ravno nasprotno.

 

Še vedno se mi dogajajo izzivi, prav tako kot vam ali komurkoli drugemu.

 

Zaradi znanja astrologije lahko razumem dogajanje, se odločim glede odziva in razrešujem zadeve, namesto, da bi iz muhe naredila slona ter grenila življenje sebi in drugim.

Nesporazum, zaradi katerega sem bila sprva jezna, se je razrešil brez težkih posledic. No, končal se je s smehom, kar je odličen znak, da sem še malo osebnostno zrasla.

 

Ampak, priznati moram, da je bil tokrat en od takšnih dni, ko sem skoraj nehala verjeti, da ga bom speljala kot se za civilizirano osebo spodobi.

 

O tem vam govorim, ker se je morda podobno dogajalo vam. Morda vas je kdo strašil s tem kvadratom in ste ga čakali v strahu (se zgodi večkrat kot si lahko predstavljate).

 

Skratka, vedno je v vsem slabem tudi nekaj dobrega.

 

Sama sem odkrila, kje sem ga “pihnila” in kako ravnati v prihodnje, da mi ne pride nikoli več do živega, kar je izjemno darilo z neba.

 

Najbolj pa sem navdušena, ker se je vse skupaj dogajalo kot neke vrste uvertura v “obdobje škorpijona”, ki se začne jutri z vstopom Sonca v astrološko znamenje škorpijon.

 

Ne vem, koliko škorpijonov poznate, ampak kot vseh znamenjih, boste tudi med njimi našli tiste, ki se jim je dobro izogniti v velikem loku, kot tiste, ki so tako dobronamerni in pripravljeni pomagati kot le redko kdo.

 

Tako dobrih in zvestih prijateljev, kot jih boste našli med škorpijoni, pa ne boste našli v nobenem drugem znamenju.

 

Skratka, ker je pred nami “čas škorpijonov”, si ta konec tedna preberite prispevek, v katerem boste obudili nekaj njihovih lastnosti in jih zato nekoliko lažje sprejeli ali razumeli.

 

 

Še beseda o Elektivni astrologiji 

 

Prejšnji teden sem vam že omenila Elektivno astrologijo in vam poslala povezavo, kjer si lahko ogledate del oddaje, ki govori le o njej.

 

Si lahko predstavljate, da bi začeli s svojo dejavnostjo, se poročili ali se preselili ravno na dan ali celo v trenutku v tem dnevu, ko so na delu najmočnejše in najbolj negativne energije Marsa in Plutona?

 

Brez dobrega znanja astrologije (predvidevam, da ste prebrali prvi del tega e-sporočila) veste, da se ne bi dobro končalo ali pa bi morali vsak dan znova nekaj “popravljati”.

 

Zato ….

 

Če že znate razložiti rojstni horoskop in poznate tudi prognostiko, vas povabim k vpisu v tečaj Elektivna astrologija, v katerem se boste naučili izbrati dobre trenutke za začetek česarkoli v vašem življenju.

 

Predvsem je to zelo pomembno za tiste trenutke, ko začenjate s stvarmi, za katere si želite, da trajajo.

 

Mednje zagotovo spada selitev, poroka, ustanovitev podjetja in podobno, česar ne želite začenjati znova in znova ali celo obupovati nad njimi vsak dan.

 

V kolikor vas zanima več o tečaju Elektivna astrologija, si lahko vsebino tečaja preberete na osnutku njene predstavitvene strani v Moji Akademiji na povezavi tukaj.

 

Študirali boste preko spleta v naši novi sodobni spletni učilnici kadarkoli si zaželite in prejeli doživljenjski dostop do tečaja z vsemi dodatnimi materiali in vzorcem za izdelavo elektivnega horoskopa.

 

Ob vpisu v tečaj zdaj pa boste lahko sodelovali tudi na naših zanimivih webinarjih za vaje s svojimi vprašanji in primeri, kar je samo po sebi dodaten BONUS.

 

Vpis v tečaj poteka na povezavi tukaj.

 

Pohitite z vpisom, da boste lahko izkoristili tudi nekatere možnosti in bonus, ki kasneje več ne bodo na voljo.

 

Želim vam, da bi se v vašem življenju pojavilo čim več ugodnih trenutkov!

 

Vaša

Irena

 

P.S. Čas škorpijona od vas zahteva, da se odrečete nečemu preživetemu, da naredite prostor za nekaj novega.

 

P.S.S.  Elektivna astrologija je ena od najbolj zahtevnih vej astrologije, zato vam jo priporočam le, če že znate razložiti rojstni horoskop in dobro poznate prognostiko.

 

 

IRENA STOPAR

S pomočjo majhnih korakov vam pomagam do lepšega zasebnega življenja, poslovne uspešnosti in urejenih financ. Postanite najboljša verzija sebe!

Več o meni…