Pravkar je na naše spletne poličke prišel KOLEDARČEK za leto 2022!!! 🥳🤩🙌🥰

Ko so me pred kratkim na snemanju TV oddaje vprašali kaj je najpreprostejša duhovna praksa, ki jo lahko izvaja res vsak, je bil moj odgovor jasen – vsak dan obrni stran na koledarčku, preberi si kanalizirano misel, ki te na njem čaka, ter ji sledi tekom dneva. Počni to vsak dan in opazuj, kako bo tvoje življenje postalo vsak dan lepše.

Vsi, ki ste z menoj že več časa veste, kako nepogrešljiv je naš koledarček. Enega imaš doma na nočni omarici, drugega na pisalni mizi v službi. Vodi te, da svoje dneve začenjaš v visoki vibraciji (ko slediš mislim dneva) in bolje razumeš nihanje energij, ki nas obdajajo (ko upoštevaš točke v času).

Prepričana sem, da bo tudi letošnji koledarček za leto 2022 dobro služil svojemu namenu in bo tvoj zvesti sopotnik v novem letu.

Naroči svojega že danes!

Želim naročiti KOLEDARČEK za leto 2022 >>

 

 

Zakaj je ta koledarček poseben?

😇 Ker v njem najdeš za vsak dan v letu KANALIZIRANO MISEL ANGELOV.  (Vsako leto skanaliziram nove misli, takšne, ki najbolj ujamejo energijo posameznega dneva, zato res dobiš vsak dan čisto pravo misel.)
😇 V njem izveš najboljše datume v letu 2022 – točke v času za odnose, obilje, manifestacijo, čiščenje in jasnost in rituale, kaj na te dni početi, da izkoristiš moč teh datumov.

😇 V koledarčku dobiš tudi 12 top ritualov na 12 najmočnejših top točk v času v 2021 (izjemni rituali, da maksimalno izkoristiš najmočnejše datume v 2022).

TA KOLEDARČEK JE ZATE, KER ŽELIŠ V LETU 2022
OBSTAJATI V VISOKI VIBRACIJI!
Saj veš, to kar redno počneš, oblikuje tvoje življenje. Zato naj prebiranje misli dneva na koledarčku in izvajanje ritualov na točke v času, postane tvoja nova duhovna praksa, ki bo poskrbela za tvojo vibracijo.
Koledarček je super darilo za praznike za tvoje družinske člane, prijatelje ali poslovne sodelavce. Podari letos uporabna darila, ki bodo doprinašala vrednost še celo leto in dvigovala vibracijo ljudem okoli tebe. (Psst … tako bodo vaši odnosi v novem letu še boljši.)

Si želiš koledarček podariti svojim bližnjim, ki ne znajo slovensko? Zate smo pripravili tudi koledarček v angleškem jeziku. Koledarček v angleškem jeziku lahko naročiš TUKAJ>>

❣️ Pa še eno dobro novico imam zate! Zate smo letos pripravili super paketke z izdelki iz naše trgovinice (krasne ideje za praznična darila). Če naročiš več izdelkov skupaj, prejmeš bogato darilo! 🎁 Obišči trgovinico in si oglej paketke TUKAJ >>

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay