Zadnjič so mi med kanaliziranjem angeli rekli: “Tjaša, a se zavedaš, da smo mi ekipa. Vesolje sodeluje s teboj. Nisi za vse sama.”
Spet sem se namreč znašla v situaciji, ko sem bila preobremenjena s projekti, ki vsako leto postajajo samo še večji in bolj obsežni. In čeprav me moje delo osrečuje, se včasih zalotim, da je enostavno vsega preveč.
Pa mi kdo kdaj reče, da lahko kakšen projekt tudi spustim. Pa si mislim, ko bi vedeli, koliko idejam moram vsak mesec reči “ne”, zato da lahko samo najvišjim vizijam rečem “ja”.
Ni trik v tem, da bi morala delati manj in manjše projekte, trik je v tem, da se moram naučiti sodelovati z vesoljem in še bolj zrasti v tem, kako lahko sokreiram z energijo vira, ki me poganja.
In ko so me angeli spomnili, da ni vse na meni, da lahko sokreiram z vesoljem, sem dojela, da res rabim še bolj aktivno vstopiti v to partnerstvo z mojim virom.
Enako lahko storiš tudi ti.
Kako trenutno jaz sodelujem z vesoljem (lahko si moj način sposodiš tudi ti)?
Tako, da vsak dan/projekt začnem z namero, da vesolju povem, za kaj naj mi odpre energijo.
Če na primer rabim posneti nove kanalizirane meditacije, mu rečem, da naj mi odpre portal energije za snemanje meditacij, če me čaka dan sestankov, si odprem portal energije za sestanke… Odpiram si energijo!
S tem ko podam namero, kakšno energijo potrebujem, mi vesolje, univerzum, moj vir, tako energijo odpre. In potem vse veliko lažje steče.
Odpiranje energije je zakon! Poskusi z njim tudi ti in mi poročaj, kako ti bo šlo.
Tjaša Dorelay