Skupina KiNG FOO je z odmevnimi nastopi po ponovnem koncertnem zagonu (Lent, Soboški dnevi, Festival Radovljica..) zopet presenetila z novo, svežo avtorsko skladbo! Njihove skladbe sicer prinašajo sporočila, da so čari življenja dostopni kadarkoli in so kot balzam za vse, ki jim v tej kolektivni spremembi ni lahko.

Nova pesem “Milky Way” je ena izmed finalnih z drugega albuma. Govori o zavesti, ki je v nas in v vsakem trenutku lahko pripelje nazaj moč modrosti, da prepoznamo sebe in opustimo to, kar nismo. “Life is a holiday, between the dreams and milky way”, prepevajo v refrenu, vendar pa to ni skladba o dopustu! KiNG FOO-ji pojasnujejo: “Lahko bi se v pesmi izgubili in vzeli besede samoumevno, ampak sporočilo, ki ga nosimo je, da je življenje, ki ga želimo in sanjamo tukaj, v nas, vsak dan in ga lahko materializiramo, če le to prepoznamo. V skladbi “Beautiful world” se je zgodilo, da je kdo preskočil glavni pomen besedila in povezal pesem z lepim svetom. V resnici pa je “Beautiful world” težnja po sprejemanju in izražanju samega sebe in iskanju harmonije.” Skupina KiNG FOO vsakič ponovno najde novo verzijo sebe v avtentičnem zvoku s fokusom na notranji svet ter želi ustvariti zvok, ki predstavlja drugačen svet, kot ga trenutno vidimo.

Videospot za pesem so KiNG FOO-ji posneli kar pred vhodom v prostor kjer vadijo, improvizirali so s svetlobo in izmenjavanjem njihovih energij.

Sledite jim na njihovih socialnih omrežjih in jih ujemite v živo, saj so pred njimi poletni koncerti. Kar trije so skupaj z glasbenim kolegom Gibonnijem, s katerim so pred tremi leti nastopili tudi na Simfonični Ekstazi, v družbi orkestra, zbora in solistov.

 

 

Besedilo, glasba in aranžma: Rok Golob

 

ReflektorMusic
info@reflektormusic.si