Si želiš v svojem življenju polno doživljati sebe?

Skozi različne odnose, oblike dela, situacije živeti pristnega sebe?

Da se izraziš tako, kot čutiš, da je tvoja resnica in greš v smer, ki si jo želiš doživeti zase ne glede na to, kaj bo rekla okolica?

Če si na vsaj en odgovoril z »da«, potem je ta kanalizirana meditacija, ki sem jo danes objavila na svoj Youtube kanal kot nalašč zate.

V tej kanalizirani meditaciji s tvojimi osebnimi angeli, duhovnimi vodniki in svečeniki, se vate steka vibracija tvoje zavesti, da boš morda prvič v tem življenju, tem telesu, s tem imenom začutil celega sebe.

Cela tvoja zavest se vrača vate in te kot prazno steklenico napolni s svojo vibracijo, da boš začutil svojo dušno esenco, kdo ti si, da boš znal polno in pristno živeti in izraziti sebe.

Ko vstopaš v odnose, projekte, dejavnosti, situacije pristen ti in izraziš sebe in svojo resnico, ti je dano vse. Zapomni si, da cilj ni tisti, ki te osreči. Osreči te lahko le trenutek, ko iskreno izraziš sebe. In vse, kar te trenutno moti v življenju je zato, ker si se zahakljal v prepričanje, da nekaj moraš doseči in si pozabil to doseči na svoj način.

Ko boš utelesil svojo zavest in vase zasidral vse, kar ti v svojem bistvu si, boš s to energijo zase kreiral najlepše situacije, ter pričel samozavestno, iskreno in avtentično izražati sebe.

Prisluhni tej meditaciji in zaživi svojo resnico zdaj!

Ob koncu meditacije boš potreboval tudi pisalo in papir, tako da te spodbujam, da si ju pripraviš nekam v bližino.

Meditacijo najdeš od danes naprej seveda tudi v Meditacijski sobi TUKAJ >>.

P.S.: Ne pozabi se naročiti na moj Youtube kanal, da boš prvi obveščen, ko objavim novo super vsebino.💗

Z ljubeznijo! 💗💗
Tjaša Dorelay