Jutri se bo zgodil Sončev mrk na 10° bika. 
 
Sprašujem se, kako je z vami, saj sama že ves teden čutim, kako se nekaj pripravlja pod površjem. 
 
Po prebranem prispevku (povezava spodaj) napišite svoj komentar pod njim na spletni strani in mi povejte, kako mrke čutite vi. 
 
Meni se zdi, da opazujem mirno gladino morja, pod katerim se že nekaj premika. Še malo, pa pride nov, nepričakovan val.
 
Moji načrti trenutno stojijo, saj vem, da v naslednjih dneh prihaja nekaj, kar me bo opozorilo na zastoj, ki bi se pojavil in mi celo prekrižal vsaj polovico izvedbe, če vpliva mrka ne bi upoštevala in prepoznala njegovih navodil. 
 
 
V kolikor vas mrki bolj podrobno zanimajo, boste nekaj namigov našli v posnetku webinarja na povezavi tukajČe posnetka prejšnji teden še niste uspeli pogledati, imate še vedno možnost, da to storite danes.
 
V kolikor ste vpisani v tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, predlagam, da naredite svoj primer. Razložite si vpliv in si zapišite vprašanja, kajti pred vrati je naš naslednji BONUS webinar, kjer vam bom odgovorila na vse dileme in vprašanja, povezana z mrki.
 
Ste pripravljeni na “ta-pravo” razlago aprilskega in majskega mrka?
V kolikor vam je že prekipelo, ker vas mrki vedno znova presenetijo in prinesejo kak kaos, si naredite uslugo in jih spoznajte. Najlažje kaj spremenite, če se na tisto pripravite, preden vas začne veter odnašati kot jesensko listje.
Morda ste šele danes ugotovili, da obstaja tečaj o mrkih. Prisrčno vabljeni v tečaj, četudi ste le radovedni in vas tokratni mrk prav nič ne vznemirja.
Najsi ste z menoj iz takega ali drugačnega razloga, povabim vas, da se mi pridružite na tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, kjer se boste naučili razumeti, prepoznati in s pomočjo rojstnega horoskopa razložiti katerega koli od mrkov.
Ob vpisu zdaj, boste prejeli tudi moje osebno povabilo za udeležbo na živem BONUS webinarju, na katerem se bomo pogovarjali o aprilskem in majskem mrku.
Zanimivo bo!
Želim vam prijeten preostanek prvomajskih počitnic!
Vaša
Irena Stopar

P.S. Pridružite se mi na tečaju, kjer se ukvarjamo le s spoznavanjem in delovanjem Lune, Luninih men in mrkov, da vas vpliv aprilskega in majskega mrka ne bo prav nič presenetil.  

AKTUALNO
Knjiga
SKRIVNOSTNI SVET LUNINIH MEN IN MRKOV
Vpliv Sonca, Lune, Luninih men in mrkov na vas
V knjigi Skrivnostni svet Luninih men in mrkov – Vpliv Lune, Luninih men in mrkov na vaše življenje, avtorica Irena Stopar, boste našli vse, kar morate vedeti o uporabi Luninih men in mrkov.

 

 

IRENA STOPAR

S pomočjo majhnih korakov vam pomagam do lepšega zasebnega življenja, poslovne uspešnosti in urejenih financ. Postanite najboljša verzija sebe!

Več o meni…