Si želiš očistiti eterične vezi, ki jih spletaš z ljudmi, s katerimi si v odnosu?
Poglej si video, ki sem ga danes objavila na moj Youtube kanal, da spoznaš, kako pomembno je, da redno čistiš eterične vezi, sploh tedaj, ko odnos postane težak in si želiš vanj vnesti več svobode in pravo dušno povezanost. 🥰
Še posebej je pomembno, da eterične vezi očistiš, ko se odnos zaključi ali ko ljubljeno osebo izgubiš.
današnjem videu ti predam praktične nasvete in modrosti o tem, kako transformiraš vsak svoj odnos in kako v njega prineseš svežo energijo, lahkotnost in svobodo. Predam ti jasnost o tem, kako si povezan z osebami v svojem življenju in kakšno vlogo imajo pri tem eterične vezi.
Govorim o tem, kako skrbeti za svojo energijo v odnosu, da te energija drugih ljudi ne izčrpa in kako v odnos prineseš to, kar je tvoja duša izbrala, da bo v ta odnos dala, in da iz odnosa prejmeš to, kar ti je v tem odnosu namenjeno sprejeti.
Čiščenje eteričnih vezi je preprost način, da transformiraš energijo v odnosu s svojim partnerjem, starši, sorodniki, prijatelji, sodelavci, znanci …
Za čiščenje eteričnih vezi sem posnela tudi meditacijo ČIŠČENJE ETERIČNIH VEZI Z NADANGELOM MIHAELOM, ki sem jo že objavila na moj You Tube kanal, najdeš pa jo tudi v moji Meditacijski sobi.
Prisluhni videu in spoznaj, kako lahko s čistimi eteričnimi vezmi prineseš ljubečo dušno povezavo v vse svoje odnose.

💙 💙

Tjaša Dorelay