Je odnos z bližnjo osebo postal težak?
Si želiš v določen odnos prinesti več svobode in lahkotnosti?
Bi rad v odnos s svojo ljubljeno osebo prinesel svežo energijo? 💙
Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril z »da«, potem je današnja meditacija kot nalašč zate. 🙌
Na moj Youtube kanal sem danes objavila kanalizirano meditacijo z nadangelom Mihaelom, v kateri očistiš eterične vezi in v odnos s svojo ljubljeno osebo prineseš novo, svežo energijo. 💨💨
Z vsako osebo, s katero ustvarjaš odnos, si povezan tudi z energijo. Ta energija se preteka skozi eterične vezi, ki se najpogosteje prepletajo od tvojega trebuha do njenega trebuha (torej skozi točko osebne moči 10 cm nad popkom).
Ko odnos postane težak ali pa si preprosto želimo več lahkotnosti in svobode v odnosu, je čas, da očistimo eterične vezi in to boš v tej meditaciji tudi naredil. Izberi si 3 osebe, s katerimi si želiš očistiti eterične vezi in prinesti ljubečo dušno povezanost v odnos (partner, družinski član, prijatelj, šef …).
Meditacija ti bo pomagala, da v odnos prineseš to, kar je tvoja duša izbrala, da bo v ta odnos dala, in da iz odnosa prejmeš to, kar ti je v tem odnosu namenjeno sprejeti.
Prisluhni meditaciji z nadangelom Mihaelom in kreiraj odnose, ki te bodo podpirali. Dobri odnosi se ustvarjajo iz čistih eteričnih vezi!

Meditacijo sem ti objavila na You Tube kanal, prepričana pa sem, da si jo že opazil tudi v Meditacijski sobi, saj si jo je poslušalo že več kot 14.000 ljudi. Si med njimi tudi ti?

Napiši mi, kakšne transformacije v svojih odnosih si doživel, ko si meditiral to močno meditacijo z nadangelom Mihaelom. Bi rada prebrala tvoje izkušnje 💙

Uživaj v sodelovanju z nadangelom Mihaelom. Že v četrtek bom s teboj delila več modrosti o eteričnih vezeh in kako skrbeti za svojo energijo v odnosu, da te energija drugih ljudi ne izčrpa.

Tjaša Dorelay