Čestitke za Dan žena!
Danes se začenja novi, za mnoge delovni teden, ki ga obeležujemo kot Dan žena.
Nisem pisala o “korona” času in o tem, kako je nepravično do mnogih, da ne morejo v službo in si tako pošteno prislužijo svoj kruh in še kakšen priboljšek.
Ostajam pri tem, v kar verjamem.
Da lahko za svojo srečo vsi naredimo vsak dan nekaj malega tako, da se bolje spoznamo in to uporabimo v vsakodnevnem življenju.
Vem, da marsikatera ženska prazniku nasprotuje. Morda sem mu prav zato posvetila kar precej obsežen prispevek na spletni strani.
Preden vas povabim k branju, vam od srca zaželim…
Ob današnjem prazniku vam želim
veliko čudovitih trenutkov.
Predvsem svobode in zavedanja,
da ste enkratni in neponovljivi.
Enako želim moškim bralcem v sredo, ko boste praznovali 40 mučenikov.
Oprostite, ampak verjetno vam ne bom posebej pisala, da vas prepogosto ne obremenjujem z e-pošto.
Predvsem pa vam želim, da bi preživeli prijeten dan in se veliko smejali.
Vaša
Irena
 
P.S. Včasih ste sami ali imate občutek, da vas nihče ne razume.Na mojih tečajih boste spoznali vplive z neba, a predvsem sebe. Zelo verjetno boste celo obnovili dobro energijo, zato si podarite znanje za srečo in uspeh. 
 
P.S.S. V kolikor ste še čisti začetnik, toplo priporočam, da izberete tečaj Osnove astrologije, preden nadaljujete z zahtevnejšimi. 
 
P.S.S.S. Prisegam na svobodo, zato so moji tečaji sestavljeni unikatno, kjer lahko  uberete čisto svojo pot do znanja. Npr. začnete z zahtevnim tečajem, pa se kasneje vrnete k osnovam.
ASTROLOGIJA SE ZAČNE Z OSNOVAMI ASTROLOGIJE
Osnove astrologije so temelj, s pomočjo katerega razložite kateri koli horoskop. So kot prometni znaki v prometu ali abeceda pri pisanju. Šele, ko jih poznate, razumete in veste, kako jih uporabiti, vaš ali drug horoskop oživi pred vami.

 

IRENA STOPAR

S pomočjo majhnih korakov vam pomagam do lepšega zasebnega življenja, poslovne uspešnosti in urejenih financ. Postanite najboljša verzija sebe!

Več o meni…