Prejšnji teden se je zgodil Lunin mrk, naslednji teden mu sledi še Sončev mrk.
Čas med obema mrkoma je pogosto neke vrste predah in predogled dogajanja, ki ga v vaše življenje prinašata prvi in drugi mrk.
Planeti na nebu sicer prinašajo že nove zgodbe, zaplete in razplete, a vendar smo zdaj v času, ko se nekako svetlikajo na obzorju glavne lekcije obeh mrkov.
Lunin mrk je pokazal, kaj se dejansko pripravlja in bo prišlo v ospredje na vaši karmični poti v obdobju naslednjih vsaj dveh let.
Z osredotočenjem nanj, je zdaj odličen čas, da kar takoj “poplačate” vsaj kakšnega od karmičnih dolgov, saj boste osvobojeni lažje potovali po srečnejši tirnici vaše življenjske poti.
Sončev mrk pa bo pospremil na “zimski počitek” aktivnosti, ki so aktivirane pod mrki na osi dvojčka/strelec.
Kljub povedanemu, ne mislite, da je že vse zaključeno.
V kolikor ste izzive malce odložili ali se pretvarjate, da ste že popolni, se bodo vračali in vam pokazali, kje ste si prehitro zatisnili oči ali kaj pometli pod preprogo.
Meni osebno oba mrka prinašata zelo zanimivo obdobje, ko bom prisiljena uvesti vsaj nekatere od tistih sprememb, s katerimi že dolgo odlašam.
Vse, kar vam lahko povem na tem mestu, je: “V 2022 pričakujte nepričakovano!”.
Odkar živim na deželi in me spremlja moja zlata psička Miša, ki mi odkriva vrsto skrivnosti narave, ki jih prej nisem poznala, niti opazila, življenje doživljam povsem drugače kot v preteklosti.
Dogajanje, povezano s Sončevim mrkom me spominja na medvede, ki se odpravljajo na zimsko spanje. Živimo v prepričanju, da vso zimo prespijo.
Pa vednar to ni nujno res.
Neredko se pojavi mila zima, ko se povsem nepričakovano lahko v naravi srečate s kakšnim kosmatincem, ob katerem zaledeni kri v žilah.
Zavedajte se, da mrki trajajo dlje kot le tisti dan, ko se zgodijo. Njihov vpliv občasno “potegnejo na plan” drugi planeti.
Kadar pa se mrk zgodi na pomembnem mestu vašega horoskopa, je pričakovati teh “srečanj” z mrki še veliko več.
Ker smo v zanimivem, a za mnoge napornem času mrkov, sem prejšnji teden organizirala webinar na temo mrkov.
Prejela sem ogromno navdušenja, čestitk za izvedbo in lepih odzivov nanj (najlepša hvala vsem, ki ste mi jih poslali), zato sem prepričana, da si ga boste z veseljem pogledali tudi vi, če niste bili z nami.
Vsi tisti, ki ste me spraševali po posnetku, ga tokrat po webinarju avtomatično niste prejeli, a imam rešitev za vas, če ga želite ponovno pogledati.
Telefonske številke vam ni potrebno dodati. Vpišite jo le, če menite, da bi me radi po webinarju še kaj vprašali.
Med tistimi, ki boste zapisali telefonsko številko, bom izžrebala 10 udeležencev, ki jih bom poklicala v dnevu do nekaj dneh po končanem webinarju in vam odgovorila na morebitna vprašanja, ki bi po webinarju ostala neodgovorjena.
V kolikor bi si webinar radi pogledali takoj, izberite možnost “Poglejte včerajšnjo ponovitev”. Lahko izberite tudi drug čas, a naj bo tak, ko boste webinar zagotovo lahko pogledali.
Torej, če še vedno berete in se še niste prijavili na webinar, to lahko storite na povezavi tukaj (povezava je ista kot zgoraj, zato se prijavite le enkrat).
V kolikor se nam boste zdaj pridružili na tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, ne pozabite rezervirati čas to nedeljo ob 9:00, ko bo na “sporedu” BONUS webinar za vaša vprašanja iz tečaja ter razlage mrkov v povezavi z vašim horoskopom.
Obljubim, da bo zelo zanimivo. 🙂
Moji načrti za vas za naslednji teden
  • V nedeljo, 28.11.2021 organiziram BONUS webinar za vprašanja za udeležence tečaja Skrivnostni svet Luninih men in mrkov.
  • V začetku naslednjega tedna se vam oglasim z decembrskim horoskopom.
  • Naslednji teden vam povem več o Sončevem mrku.
Želim vam, da bi začeli koristno uporabljati mrke za lepše življenje.
Vaša Irena
 
P.S. Tečaj Skrivnostni svet Luninih men in mrkov je v Moji Akademiji zdaj na voljo po posebni ponudbi. Pridružite se nam in koristno začnite uporabljati znanje o mrkih že danes! 
 
P.S.S. Če poznate koga, za kogar menite, da bi mu bili moji tečaji všeč, bom hvaležna priporočila. 
IRENA STOPAR

S pomočjo majhnih korakov vam pomagam do lepšega zasebnega življenja, poslovne uspešnosti in urejenih financ. Postanite najboljša verzija sebe!

Več o meni…