Smo v času med Sončevim in Luninim mrkom, ko se lahko v vas prebuja vrsta občutkov, čustev in zanimivih opažanj. 
 
V kolikor ste na vrsti, da občutite mrke močneje od večine, ste zagotovo že našli nekaj vrzeli, ki jih najlažje razrešite in zapolnite prav v tem času.
 
V kolikor sta vas tokratna mrka obšla, se boste zagotovo kdaj znašli v času, ko bodo neki drugi mrki prinašali potrebo po spremembi tudi vam. 
 
V današnjem prispevku govorim o osebni rasti z mrki. 
 
V njem boste našli tudi moj “astrološki ritual ob mrkih”, ki ga lahko uporabite tudi vi. 
 
Ste pripravljeni na “ta-pravo” razlago aprilskega in majskega mrka?
V kolikor vam je že prekipelo, ker vas mrki vedno znova presenetijo in prinesejo kak kaos, si naredite uslugo in jih spoznajte. Najlažje kaj spremenite, če se na tisto pripravite, preden vas začne veter odnašati kot jesensko listje.
Najsi ste z menoj iz takega ali drugačnega razloga, povabim vas, da se mi pridružite na tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, kjer se boste naučili razumeti, prepoznati in s pomočjo rojstnega horoskopa razložiti katerega koli od mrkov.
Ne spreglejte!
Ob vpisu danes ali jutri, boste prejeli tudi moje osebno povabilo za udeležbo na nedeljskem živem BONUS webinarju, na katerem se bomo pogovarjali o aprilskem in majskem mrku.
Zanimivo bo!
Želim vam prijeten preostanek konca tedna!
Vaša
Irena Stopar

P.S. Pridružite se mi na tečaju, kjer se ukvarjamo le s spoznavanjem in delovanjem Lune, Luninih men in mrkov, da vas vpliv aprilskega in majskega mrka ne bo prav nič presenetil.  

AKTUALNO
Knjiga
SKRIVNOSTNI SVET LUNINIH MEN IN MRKOV
Vpliv Sonca, Lune, Luninih men in mrkov na vas
V knjigi Skrivnostni svet Luninih men in mrkov – Vpliv Lune, Luninih men in mrkov na vaše življenje, avtorica Irena Stopar, boste našli vse, kar morate vedeti o uporabi Luninih men in mrkov.

 

 

IRENA STOPAR

S pomočjo majhnih korakov vam pomagam do lepšega zasebnega življenja, poslovne uspešnosti in urejenih financ. Postanite najboljša verzija sebe!

Več o meni…